Ha neki nem jó másnak sem legyen az?

tehat siman felmondtal mert nem tetszett a melo?
Igaza van anyukadnak, neked a gyar valo...
Nincs igaza. Tudtam, hogy felesleges itt feltenni bármi komoly kérdést. Anyu az élő fába is beleköt, tök mindegy, hogy ha fél évenként tudunk hazajárni, két óra múlva már szúrkálódik.
Nem simán nem tetszett, de ha levan beszélve egy munkáltatóval, hogy 150 ezer, és azon kapod magad, hogy mondják a többiek, hogy volt aki egy napot bírt ki, egy hetet max, mert elmentek a munkahelyről, de én maradok, és mikor kiderül hogy a 150 ezer az 100 ezer igazából, a többi meg három hónap után ha úgy látja afőnök akkor egyszerűsítetten kapom meg egy másik kft-jéből. És száz ezerért napi 11 órát nyomni.... számold már ki mennyi órabér ez...

Anyukád nem azt nem akarja, hogy jó legyen neked - gondolom nem azért nevelt úgy, hogy tanulj, hogy tudd, mi az érték. Hanem anyukád tud valamit: nagyon nehéz az álláskérdés, és nagyon nehéz jót találni. Nagyon nagy a munkanélküliség - egy jó diplomás állásra több százan jelentkeznek!!! És minél többet kihagysz, annál nehezebb, ezt sajnos tapasztalatból tudom. A spórolt pénz nagyon hamar elfogy, ha nincs utánpótlás! És talán a spórolás a lakásodra kellene, nem hogy feléld.
Nyugtasd meg anyukádat - és valóban tedd is: ezerrel keresel jó állást!! Ismerősöktől próbálj a netes hirdetésekből nehezen megy.

Nem az a baja anyukádnak, hogy jobb munkát akarsz, hanem hogy csak úgy felmondasz mindenhol, mert éppen nem tetszik.
Dolgozzál és mellette keress másik munkát és válts, ha találsz jobban. De az elég gyerekes, hogy én nem dolgozom, mert nem tetszik ez a munka. Ha találsz jobban, akkor lesz jobb munkád. Ha nem találsz, akkor nem. De nem az a megoldás, hogy felmondasz úgy, hogy még nincs is semmi jobb kilátásban.

Retardált vagy nagyfiam?
Két diploma, ezzel a helyesírással?
Szép álom volt.
Vár a gyár fiacskám, meg a 3 műszak, havi 90ért...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!