Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy egy ilyen fiúba vagyok szerelmes?
Lassan fél éve vagyok szerelmes egy fiúba akiről a szüleim nem tudnak csak titokban járok vele mivel én se vagyok közömbös a számára.Nagyon aranyos fiú csak ő más mint a többi srác ugyanis mozgássérült vagyis kerekesszékes születése óta.Ennek ellenére nagyon szeretem.Csak még nem volt bátorságom a szüleim elé állni és megmondani,hogy egy kerekesszékes fiúba lettem szerelmes mivel nem tudom,hogy reagálnának.Nem szorul nagyon gondozásra eltudja látni magát csak székel tud csak közlekedni.Tudom,hogy még tini szerelem nem szabad beleélem magam de elkezdtem neki gyűjteni a pénzt a műtétjére mivel én szeretném őt kihozni a székéből lehet,hogy szakítunk de akkor se fogom megbánni,hogy kisegítettem őt a székből. Hogyan hozhatnám fel ezt a témát? Ti mit reagálnátok,hogyha a lányotok mozgássérült fiúval járna akit ráadásul fiatal kora ellenére kiakar hozni a székből még akkor is ha nagyon drága a műtétje.Elszántan gyűjtögeti a pénzt diák munkán is töri a fejét,hogy hamarabb összetudja gyűjteni az összeget.
17/L 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!