Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és szerelmes egy 32 éves pasiba (ő is belém), hogy mondjam el a szüleimnek?
ez az "ő is belém" kicsit furán hangzik...biztos vagy benne hogy nem csak le akar veled feküdni?
21F
Anya, apa, bemutatom a barátomat Róbertet, Róbertel egy chat szobában ismerkedtünk meg, szerelem volt első kattintásra, mikor találkoztunk..valami lángolni kezdett köztünk, a saját nyugdíj alapjából vitt el vacsorázni.
Jogosítványa 18 éves kora óta van, szóval nem kell mellette félnem, hiszen már 14 éve vezet, többé kevésbé balesetmentesen, de a biztosító mindig jól fizet, próbálom majd nem elterelni a figyelmét..a sebváltóval.
Róbertről még annyit, hogy 5 évvel fiatalabb nálatok, szóval nem csak Én, de Ti is barátra lelhettek benne.
#3-as vagyok
#5-ös jót nevettem :D de kb tényleg így lehetne bemutatni a "barátját" a szülőknek...és ez nem normális...de nem ismerjük a szándékait...talán nem csak szexre kell neki mert lehet egy 32 éves szűz aki lelki roncs és végre örül, hogy van aki szereti...és sokkal jobban tiszteli, megbecsüli és szereti majd mint a korosztályából bárki...
Miért kellene elmondanod a szüleidnek?
Ha mégis, akkor valahogy így:
Tudod anya, megismerkedtem valakivel. Nagyon szeretem őt, rendes ember. Mégis félek a reakciódtól, mert nem az iskolában ismertem meg. Tudod, ő már nem iskolás. De szeretném ha elfogadnátok hogy nekem jó vele. Nagyon jól megvagyunk, sosem voltam még ilyen boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!