Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves lány vagyok és szerelmes egy 32 éves pasiba (ő is belém), hogy mondjam el a szüleimnek?
Figyelt kérdés
-2014. júl. 15. 10:49
11/17 anonim válasza:
Akárki akármit mond, ez valamilyen szinten betegség...
12/17 anonim válasza:
5;7 es vagyok.
11#es, igazad van, és ott, hogy "már nem jár iskolába" ott még kilehetne egészíteni azzal, "mert már lassan nyugdíjas"
Igaza van a 12-esnek is, ez nem egészséges, mondjon bárki bármit..
Jöhetnek a kommentek, hogy a szerelemben nincs korkülönbség..nincs a fszt nincs, 15 év az nem normális.
17-32 viszonylatban..
13/17 anonim válasza:
11es vagyok, szerintem ne hallgass rájuk, ha jólesik csináld, csak abba ne éld bele magad, hogy ő is szerelmes. Tapasztalatból beszélek. Ha nem hiszel nekem, kérdezz rá. Én is ezt tettem, és kiakadt, hogy mégis miből gondolom hogy ő szeret engem.
Szóval csináld, mert jó, de a szüleidnek ne mondd el, és legyek együtt addig amíg tudtok. :) Érezd jól magad vele.
(egy sorstárs)
14/17 anonim válasza:
Keress magadnak egy normális korodbeli pasit, ne 30 éves f**zokkal kezdj... :)
15/17 anonim válasza:
Közhelynek hangzik de lehet hogy csak ki akar hasznalni. Kèrdezed rà minor èr rà ? Este is rà èr ha mindenfèle kifogàsokkal nem fog ràèrni kár este moziba menni akkor egyszerü mert nös ès onnan nehèz este ellógni randi miatt, mert valamit hazed is kell otthon.Szoval ne legyel buta hogy kihasznàl ès csak üriteni akarja a herezacskójàt egy fiatal lànykàvail aki a te szemèlyedben a naivitàs àldozata lehetsz aztan meg kap ès azonnal nem èr rà mert csak dugni vagy szopatni akart.Ne felejtsd egy idöt ebb faszinak mindig hasznos ès izgato egy fiatal csaj ahol tud dirigàlni apàskodni te meg a követöje leszel mert vault szerelmeskedo vagy. Nèzni utànna a magànèletèröl vajon mit tudsz?
16/17 anonim válasza:
15# ös..
Tee beszéni mádzsár nyev?
17/17 anonim válasza:
16 osnak uzenem ..kedves vagy hogy eszreveteleddel jelezted az erdeklodesedet es a tartalmas hozzaszolasoddal elorebb vitted az eredeti kerdeshesz szorossan kapcsolodo megtisztelo valaszodat. Viszont a valosag hogy angol billentyuzeten irtam es messze az anyafoldtol 17000 km re ami angolra van allitva ami sokszor atjavitja a magyar fogalmazast ha eszre veszem akkor kijavitom de sokszor utolag amikor elkuldom akkor javitja ki amikor mar nem tudok valltoztatni rajta es valoban sokszor ertelmetlen szovegek kerulnek belole ha tetszik ha nem . Te meg mielott teves meggyozodesbol negativ konzekvenciat vonsz le esetleg jobb ha tudod hianyos tenyek es valos adataok tudata nelkul helytelen hogy a negativ konzekvenciat lemerjed es masokra megjegyzest tegyel.. amugy harag nincsen emberek vagyunk emberek tevednek mint ahogy senki nem tokeletes es mivel nem vagyunk tokeletessek azert elofordul hogy hibazunk sokszor akaratunk es tajekozatlansagunk hianyaban fordul ez elo. Persze lehet hogy tevedek es te egy vagy a sok kozul aki tokeletes akkor pedig elnezesedet hogy biraltalak. megkulonboztetett udvozletem es legyen szep tartalmas napod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!