Szerintetek megmondjam a szüleimnek vagy a barátaimnak, hogy szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy most vagyok szerelmes először.2015. okt. 3. 06:02
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom... én a barátaimnak nem szoktam ilyenekről beszélni,a szüleimnek meg azért nem mondanám el,mert elkezdenének szekálni,ha megtudnák,hogy ki tetszik :D
4/7 hisztynka válasza:
Nem muszáj elárulni senkinek, én csak annak szoktam elmondani, akivel bizalmas viszonyban vagyok, pl. :barátnőm.
Ha valakivel meg szeretnéd beszélni, mindenképp olyan személyt válassz, akiről tudod, hogy később tutira nem beszél ki,és nem csesztet vele a halálba.
5/7 anonim válasza:
Szülőknek? Meghibbantal?
Felejtsd el, szekalnanak es ilyen 60-as evekbeli tanácsokat adnának a pasizasrol.
A barátaiddal közöld inkább, de csak azokkal akikben megbízol.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Ha 14, akkor ne mondd el a szülőknek, ha 22, akkor elmondhatod. A barátoknak - úgy általában - ne mondd el, hanem biztosan van egy i g a z i barátod, neki elmondhatod.
7/7 anonim válasza:
Én senkinek nem kötök ilyet az orrára. Elég baj ez, hogy megesett, hogy olyan "izé" lettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!