Mit tegyek ha olyan valakibe vagyok szerelmes, aki elérhetetlen számomra?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és a fiú aki tetszik 10 évvel idősebb nálam. Van párja, de akárhányszor találkozunk, mindig feltűnően túl kedves hozzám, és ettől én mindig zavarba jövök. Szeretnék hozzá közelebb kerülni, de a párja miatt nem merek és nem is tudok. Szerintem neki kellene kezdeményeznie. Várjak rá, esetleg adjak rá neki több esélyt, vagy nincs értelme, és próbáljam elfelejteni?2015. júl. 3. 23:01
1/2 anonim 

válasza:

Felejtős. (ha szereti a párját) Felteszem igen. Meg amúgy is miért kell neked 10 évvel idősebb pasi, akinek ráadásul van barátnője? Értem én, hogy kedves hozzád, de emiatt ne légy oda nagyon. Nem hiszem, hogy lecserélni a barátnőjét egy tinire. (nem sértés) ha valamiben nem értesz egyet nyugodtan írj.
2/2 anonim 

válasza:

Szenvedj vagy felejts. A kettő együtt nem megy. Kezdeményezz, ha fel vagy készülve arra IS, hogy elutasít. Az ugyanis épp annyira benne van a kalapban, viszont nagyon fájdalmas. Az emberek többsége ilyen helyzetben visszavonul. Néhányan veszik a bátorságot és közülük nagyon soknak nem sikerül. De akinek sikerül, az nagyon boldog, mert elérte azt, amire vágyott. De ez mindennel így van, nemcsak a szerelemmel. Nagy tanulás az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!