Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok?! Vagy a barátaimnak igaza, van? (Többi lent)
16 éves vagyok. Nagyon szégyenlős lány vagyok. Nem vagyok túl könnyen barátkozó fajta. Főleg nem a fiúkkal. Eddig még nem is volt fiú haverom, egy se, se barátom. Voltak fiúk akik tetszettek,de szerelmes még nem voltam. Ha bármi miatt beszélni kellet egy fiúval, teljesen rosszul voltam. Görcsölt a hasam, és a szívem dobogott, mint az őrült. Bármelyikük is volt az. De most van egy osztálytársam. Nekem kellet körbevezetnem a suliban. És valami furcsát vettem észre. Teljesen nyugodt voltam mellette. Jól éreztem magam vele, megnevettetett. Két nap után azt vettem észre, hogy folyton ő jár az eszemben és őt keresem a tekintetemmel. Mikor megosztottam ezt két barátnőmmel, hogy segítsenek. Elmondtam az érzést, amit mellette érzek. Tökéletes nyugalmat és harmóniát (bár amikor nagyon közel hajolt, megölelt majd kiugrott a szívem). A barátnőim azt mondták, hogy az már régen rossz ha nyugodtnak érzem magam egy fiúval. Ezután elbizonytalanodtam. Ez szerelem vagy más? Lehet, hogy szerelem, csak nálam fordítva jönnek ki az érzések? Egyszerűen nem tudom, eddig biztosnak éreztem magam, de most...
Köszi, hogy végig olvastátok és köszi előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!