18 évesen ha nagyon rossz a kapcsolatod a szüleiddel, hogy jelentetteb be hogy elköltözöl?
Olyanoknak szól a kérdés,akiknek nagyon rossz a kapcsolata a szüleivel,és ezért érettségi után elköltözött otthonról.
Az érdekel hogy bejelentettétek-e ezt a szüleiteknek,vagy szó nélkül elmentetek egy bőrönddel a kezetekben,amikor nem voltak otthon? Vagy ha bejelentettétek,akkor hogyan,mit mondtatok? Hogy fogadták?
Na mindegy.. vállalni fogom a cirkuszt,mert itt nem maradhatok tovább..
Köszi az eddigi kommenteket. Szívesen várok további tapasztalatokat is.
Én érettségi előtt léptem le, azóta eltelt fél év, és le se szarnak, de előtte amikor még "otthon" laktam ordibáltam hogy el fogok költözni a ..-ba. Aztán amikor pont hazajöttek valahonnan, akkor mentem ki az állomásra kb 30kg cuccal szakadó esőbe.. Még csak rám se néztek, nem hogy még kivigyenek nehogy megázzak, vagy leszakadjon a karom...:)
Egyébként ha érdekled a szüleidet nem fogják hagyni hogy lelépj, vagy ha lelépsz keresni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!