Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 évesen ha nagyon rossz a...

18 évesen ha nagyon rossz a kapcsolatod a szüleiddel, hogy jelentetteb be hogy elköltözöl?

Figyelt kérdés

Olyanoknak szól a kérdés,akiknek nagyon rossz a kapcsolata a szüleivel,és ezért érettségi után elköltözött otthonról.

Az érdekel hogy bejelentettétek-e ezt a szüleiteknek,vagy szó nélkül elmentetek egy bőrönddel a kezetekben,amikor nem voltak otthon? Vagy ha bejelentettétek,akkor hogyan,mit mondtatok? Hogy fogadták?

2016. dec. 8. 19:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem. Mivel ismerem őket,és lehet hogy (40% esély van rá) képesek lennének bezárni az ajtót, és hatalmas cirkuszt csapni.
2016. dec. 8. 20:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmúltál 18 éves, tehát papíron nagykorú vagy, a tetteid már a saját felelősséged. Tehát onnantól kezdve nem tarthatnak vissza, hiába vagy a gyerekük. Mindig otthon van valaki? Nem járnak együtt boltba vagy valami? Esetleg este lépj le vagy kora reggel amikor alszanak.
2016. dec. 8. 21:34
 13/17 A kérdező kommentje:
Általában igen,mindig van itthon valaki sajnos.
2016. dec. 8. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:

Na mindegy.. vállalni fogom a cirkuszt,mert itt nem maradhatok tovább..

Köszi az eddigi kommenteket. Szívesen várok további tapasztalatokat is.

2016. dec. 8. 21:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj el ejszaka.
2016. dec. 8. 21:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én érettségi előtt léptem le, azóta eltelt fél év, és le se szarnak, de előtte amikor még "otthon" laktam ordibáltam hogy el fogok költözni a ..-ba. Aztán amikor pont hazajöttek valahonnan, akkor mentem ki az állomásra kb 30kg cuccal szakadó esőbe.. Még csak rám se néztek, nem hogy még kivigyenek nehogy megázzak, vagy leszakadjon a karom...:)

Egyébként ha érdekled a szüleidet nem fogják hagyni hogy lelépj, vagy ha lelépsz keresni fognak.

2016. dec. 9. 02:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámat tudom neked felhozni. Ő aznap mikor 18 éves lett, hajnalban egy bőrönd ruhával lelépett otthonról, kimászott az ablakon, mikor a testvére és az anyja aludt még, nagyapam korabban meghalt. Nagyanyám elviselhetetlen volt, ütött mindenért. Az öt évvel idősebb apámhoz ment lakni, egy másik városba. Nagyanyámnak nem hagyott levelet aznap, úgyis kitalálta hova mehetett. Négy hónap telt el, mikor nagyanyám utánament anyámnak, egy képeslappal értesítette, hogy érkezik. Nem csinált semmit, végignézte a lakást, ivott egy kávét és elment. Később tizenévvel szelídült a helyzet, látogattuk a mamát negyedévente egyszer, de ennyi, én soha nem voltam nála egyedül. A kórházi ellátásáról, otthoni ápolónőről anyám gondoskodott, meghalt már.
2016. dec. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!