Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 18 évesen ha nagyon rossz a...

18 évesen ha nagyon rossz a kapcsolatod a szüleiddel, hogy jelentetteb be hogy elköltözöl?

Figyelt kérdés

Olyanoknak szól a kérdés,akiknek nagyon rossz a kapcsolata a szüleivel,és ezért érettségi után elköltözött otthonról.

Az érdekel hogy bejelentettétek-e ezt a szüleiteknek,vagy szó nélkül elmentetek egy bőrönddel a kezetekben,amikor nem voltak otthon? Vagy ha bejelentettétek,akkor hogyan,mit mondtatok? Hogy fogadták?

2016. dec. 8. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
En leleptem szo nelkul. Egyaltalan nem kerestek, szoval gondolom jol fogadtak.
2016. dec. 8. 19:20
 2/17 anonim ***** válasza:
81%
Összepakoltam és "Elmentem, sziasztok"
2016. dec. 8. 19:20
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Mindenképpen szólj nekik, nagyon gyerekes lenne, ha nem így tennél. És egyébként is ha olyan rossz a kapcsolatotok, hidd el ezen se fognak meghatodni veled kapcsolatban. Viszont azt érdemes tudniuk mi a címed, hol találnak meg ha bármi történik.
2016. dec. 8. 19:22
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

Ne menj el szó nélkül.

De ha nem akarsz cirkuszt, akkor hagyj az asztalon egy levelet, hogy elmész, ne kerestessenek, de ne felejtsd el leírni, hogy mindez miattuk történik!

Persze csak akkor, ha biztos helyet találtál, mert visszasunnyogni nagy gáz.

2016. dec. 8. 19:24
 5/17 A kérdező kommentje:
Az a helyzet,hogy nem egyik szülőm nem dolgozik,így nem bírok csak egy levelet hátrahagyva elmenni.. így szóban kell majd közölnöm,és tudom hogy cirkusz lenne belőle..
2016. dec. 8. 19:32
 6/17 A kérdező kommentje:
Egyébként nem pontoztam senkit.
2016. dec. 8. 19:32
 7/17 A kérdező kommentje:
* nem pontoztam LE senkit.
2016. dec. 8. 19:33
 8/17 A kérdező kommentje:

* Az a helyzet,hogy egyik szülőm nem dolgozik.

Bocsi a hibákért.

2016. dec. 8. 19:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kellett szólnom mert közölték velem, hogy amint leérettségiztem el kell mennem, mert nem tartanak el. Így pont a születésnapomon összepakoltam, és kiléptem az ajtón. Köszöntem, és mentem.
2016. dec. 8. 20:42
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
De ha ugyis elkoltozol nem mindegy a cirkusz?
2016. dec. 8. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!