Nem keresi a gyereket!?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk a vőlegényemmel és a 7éves fiammal. Az apja havonta egyszer vagy kéthavonta keresi (persze csak telefonon).a párom a nevére venné a gyereket, hogy de ehhez az "édesapa" aláírása is szükséges. Tud esetleg valaki valamit? Hogyan lehetne másképp..? Gyerektartast nem fizet, mivel én nem voltam emiatt a bíróságon. ezért kötelező láthatás sincs. Tudok ezzel "élni" esetleg majd az ügyvédnek? Mielőtt a kijöttünk, szóltam is neki, hogy ne legyen probléma belőle. Írásos bizonyítékom van róla, hogy nem érdekli mikor és hova viszem a gyereket...#névváltoztatás #nevére venné
2016. dec. 7. 17:17
21/21 anonim válasza:
"Hát apuka kijelentette(kB 2éve), hogy lemond a gyerekről. Igaz aláírás nincs, csak kinyomtattam, hátha ér valamit."
Semmit sem ér, max. begyújthatsz vele, ha hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!