Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit akarhat egy olyan fiú aki...

Mit akarhat egy olyan fiú aki 3 hetet külföldön dolgozik egy hetet van otthon, eddig falta az életet most keresi azt az egyet aki hűseges hozzá, szereti, gyereket szül neki, vagy az ilyeneknek odakint is van nőjük?

Figyelt kérdés
Azelott taliztunk h kiment, azóta telón beszeltunk. Mit lehet elhinni egy ilyen fiúnak, elvileg megakar ismerni, meg h komoly kapcs stb. De a munkahelye az így marad. Aki dolgozott már kint az is írjon, akár családos is, mert gyereket is akarna ha összejönnénk. Mind rizsa szöveg tőle, vagy nem értem! Önbizalma az van, egoista, néha lekezelő, néha érzékeny, magáról semmit nem mondd, csak rólam kérdez. Ezek mind telefonbeszélgetések voltak persze, nem vunk fiatalok de nekem pár hónapja lett vége egy hosszú és rossz kapcsnak,nem akarom h kihasználjon. Rég nem randiztam, 13 év után...Még ha csak ez az egy hetünk is lesz nem akarom h csak egy legyek a sokból, vmi olyat akarok adni neki amit nem kapott még mástól csak h ne felejtsen el oly könnyen, Mit tegyek az első héten meg van esély rá hogy talán egy pár legyünk mert bennem megvolt a szikra mikor először taliztunk, benne is..a vágy... (egy kisebb tarsasagba kicsit mámorosan), csak flört volt de izzott a levegő. A 3 hét alatt ez fura lett mert már félek vele talizni, nem tudom hogyan reagálok vagy pl első a szex lesz neki, de millió női voltak, mért hiteget, össze vok zavarodva, segítsetek?

#ismerkedés #külföld #pasi #DOLGOZÓ #KÉREK?
2014. máj. 15. 02:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Pont ilyen volt a nagyapám is. Ha hazajött, csak parancsolgatott, osztotta az észt, stb. A nagyanyám gyorsan kitette a szűrét.

Ha nem ismered jól és méghozzá egoista, inkább hanyagold.

2014. máj. 15. 05:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Először is nem tudom hány éves vagy, de tanulj meg normálisan írni, ez a "vok"ozás valami gusztustalan, ha elmúltál 13 éves.Másrészt meg havi 1 hetet van itthon, milyne kapcsolat lenne z mégis szerinted? Semmijen. Hazajön, megdug párszor és meg vissza, kint azt csinál, amit akar. Itthon meg azt hazudik, amit akar. Persze, házasság meg gyerek, amíg te itthon szívsz, nevelnéd a kölyköt, ő kint vidáman élheti az agglegény életet. Ne legyél már ennyire ostoba.
2014. máj. 15. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!