Nem keresi a gyereket!?
Figyelt kérdés
Külföldön élünk a vőlegényemmel és a 7éves fiammal. Az apja havonta egyszer vagy kéthavonta keresi (persze csak telefonon).a párom a nevére venné a gyereket, hogy de ehhez az "édesapa" aláírása is szükséges. Tud esetleg valaki valamit? Hogyan lehetne másképp..? Gyerektartast nem fizet, mivel én nem voltam emiatt a bíróságon. ezért kötelező láthatás sincs. Tudok ezzel "élni" esetleg majd az ügyvédnek? Mielőtt a kijöttünk, szóltam is neki, hogy ne legyen probléma belőle. Írásos bizonyítékom van róla, hogy nem érdekli mikor és hova viszem a gyereket...#névváltoztatás #nevére venné
2016. dec. 7. 17:17
11/21 A kérdező kommentje:
Hát apuka kijelentette(kB 2éve), hogy lemond a gyerekről. Igaz aláírás nincs, csak kinyomtattam, hátha ér valamit. Ezt szóban többször el is mondta. aztán meggondolja magát. Mire én, hogy ez nem így megy... Döntse el, egy gyerek nem Tárgy, hogy van ránézek vagy nem
2016. dec. 7. 18:37
12/21 anonim válasza:
Nem tudom, hol élsz,de annak is nézz utána, hogy élettárs örökbe fogadhatja-e a te gyerekedet? Ezt nem minden országban engedik meg.
13/21 anonim válasza:
Nem válasz a kérdésre, de ugye nem a terhesség alatt lett ilyen f...fej? Akkor minek kellett széttenni neki a lábadat?
14/21 A kérdező kommentje:
Ha a férjem lesz, akkor engedélyezik,ha az apa lemond róla. Addig nem.
2016. dec. 7. 18:43
15/21 A kérdező kommentje:
#13as,nem. Nem akkor lett ilyen. Akkor lett ilyen, amikor az anyjáéktól elkoltoztunk. Külön, csak 3an. Szuper volt minden(2012). Aztán elkezdett lesz*rni minket. Mondtam neki beszéljünk mi bántja, hozzuk helyre.aztan ott tartottunk, hogy mondtam neki vagy változik, vagy elmegy. Az utóbbit valasztotta
2016. dec. 7. 18:46
16/21 anonim válasza:
Tok mindegy, hogy hol él. A gyerek magyar állampolgár, így csak a magyar törvények alapján fogadható örökbe. Annál pedig első kikötés, hogy házasok legyenek.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat :)
2016. dec. 7. 18:48
18/21 anonim válasza:
"Nem keresi a gyereket!?"
Miért talán elveszett?
19/21 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy.
A múltkor igen, elveszett. És inkább ne akard átélni, amit mi... Ha vetted volna a fáradságot, akkor nem írtál volna ilyen baromsagot
2016. dec. 7. 19:25
20/21 anonim válasza:
Jóvan, szokásos napi kamu 28csilliomodik vagy, baromi unalmas már amúgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!