Milyen már az, hogy az egyik gyerekét a szülő jobban szereti, azért mert szebb mint a másik?
Nálunk is jobban szeretik a hugomat, mert ő a legkisebb. (Pedig bőven 20 felett vagyunk mindketten)
Éreztetik is velünk, hogy ki a fontosabb, kiért tesznek meg több mindent, és ez így volt mindig is.
Vannak dolgok, amik sebek maradnak, de alapvetően átálltam arra, hogy élem az életem, boldog vagyok, a szüleimmel meg törekszem egy normális, valamennyire családias kapcsolatra, hiszen felneveltek, szerettek. (Még ha ezt a dolgot NAGYON rosszul is kezelték)
A te esetedben főként arra kell vigyázni, hogy az önbizalmadat ne rombolják le - Nem szebb a tesód, ne hagyd, hogy ezt a gondolatot ültessék el benned! Nem veled van a gond, hanem velük!
Nem tudsz ezen változtatni, így próbáld meg minimálisra csökkenteni a találkozásokat, beszélgetéseket, és éld a magad életét!
Normális szülő ilyet nem tesz, lehet, hogy félreértesz valamit. (?)
Minden gyerekükért tűzbe mennének, biztos vagyok benne.
Csakhogy, mivel nem vagytok egyformák, egyikőtöket ezért, a másikotokat azért szeretik, de egyforma intenzitással, abban biztos lehetsz!
5 primitív, bunkó, általánosító
Ha ilyen emberek járkálnak ide, mint te, akkor nem csoda, hogy hülye kommenteket olvasunk erről.
A magyar anyák? Sok-sok millió nő. Mindegyik szar? Meg persze ugye te tudod, hogy a többi 300 nemzet anyál milyenek? Szánalmas vagy.
5 primitív, bunkó, általánosító
"Ha ilyen emberek járkálnak ide, mint te, akkor nem csoda, hogy hülye kommenteket olvasunk erről.
A magyar anyák? Sok-sok millió nő. Mindegyik szar? Meg persze ugye te tudod, hogy a többi 300 nemzet anyál milyenek? Szánalmas vagy."
Fáj az igazság magyar "anyuka" ? :)
Ne offoljátok a kérdést. A vitákat rendezzétek le privátban légyszíves.
Szóval az a helyzet, hogy nem vagyok csúnya. Nagyon szép arcom van, hosszú, egészséges hajam, csinos ruháim. De 70 kg vagyok a 165 centimhez, ami nem éppen kevés de azért nem is vagyok kórosan elhízva.
Kicsit bánt, hogy apukám SOSEM dicsér meg engem. Bezzeg a moastohatesómat folyamatosan. (Kiskora óta neveli, mielőtt valakinek perverz gondolatai támadnának..) De nem csak a külsőmmel kapcsolatban. Én nagyon jó tanuló, közösségi, nyitott ember vagyok. Önkénteskedem, diákmunkázok, két középfokú nyelvvizsgám is van.
A mostohatesóm ilyen szempontól elég középszerű. (Persze ő is egy szuper ember, nem leszólásból mondom. Csak mint tény.)
Mégis ő van sztárolva folyamatosan..
A nagyszüleim is ilyenek amúgy, csak ők az unokatesómmal (szintén lány). Nem számít nekik, hogy milyen eredményeim vannak, milyen versenyeket nyerek, stb, az a lényeg, hogy az XY milyen szép, meg milyen jól öltözködik..
Nem mondom, hogy ez életem tragédiája, de azért bosszantó.
Én amikor le diplomáztam csak annyit mondták, hogy ügyes vagyok.
Unokatestvérem valami random fitnesz versenyen 2. lett és nagyobb party volt, mint egy esküvőn.
Szerinted? :)
A család a legundorítóbb és vissza húzobb dolog amit én eddigi életemben észrevettem. Anyám jobban szereti bátyám, mert ő érettségi után már ment dolgozni havi 110ezerért és már van barátnője 5 éve, míg én még otthon lebzseltem míg le diplomáztam és sose volt barátnőm :D Szó ami szó én kerülöm őket inkább. Most lesz 2. éve, hogy egyedül fogok karácsonyozni és sokkal jobban élvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!