Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom agresszív, kiabál velem...

Kitt8888 kérdése:

Párom agresszív, kiabál velem és mindentől túl félt, amióta terhes vagyok. Szerintetek elmúlik majd nála? Bővebben, lent.

Figyelt kérdés
12 hetes terhes vagyok most.Már régebben összeköltöztünk, saját ház, saját autó, úgy gondoltuk jöhet a baba is(mindketten akarjuk várjuk). De egyre hamarabb kiakad mindenen, (pl. hagy vigyem ki reggel dolgozni, mert nekem menni kell kórházba postára stb.de ő nem engedi, hogy vezessek, igaz fél éve van jogsim, de muszály vezetni, mert akkor mi értelme. Erre az üzemanyag pénzzel jön hogy az dupla /7 km re van a melóhely/ és akkor én vagyok az idióta. Azt hozzá teszem, hogyha a testvéréhez kell menni,egy fél órára komázni akik kint laknak gátőrházban,15km-re oda mindig ki kell menni.) Ha gyalog akarok menni elviszi a lakáskulcsomat, hogy ne menjek sehova. Orvosnál is mikor voltam nagyon magas volt a pulzusom, nyugalom lenne a megoldás, de így? Nagyon várjuk a babát, meg szeretjük is egymást, de ez az állandó stressz..bezártság..nem vagyok túl boldog. Volt valakinek hasonló esete? Mit tudok tenni? Köszönöm előre is: 23L

2016. dec. 7. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
95%

Ilyeneket olvasva mindig abban remenykedem hogy kamu az egesz.

Fogadjunk mar volt ra pelda hogy megutott, amikor "tul sokat jartattad a szadat".

2016. dec. 7. 11:32
 12/78 anonim ***** válasza:
38%
Nője van,nem akarja,hogy lebukjon.
2016. dec. 7. 11:37
 13/78 Andi80018 ***** válasza:
89%
Gratulálok a gyökér palidhoz, meg a leendő lelki sérült gyerekedhez. Se te, se a párod nem alkalmas szülőnek. Nem hiszem el, hogy három hónapja még minden tökéletes volt, most meg minden tré. Na ne röhögtess már. Intelligencia a határban sincs.
2016. dec. 7. 11:41
 14/78 anonim ***** válasza:
98%

Bezár? Btk. 194.§ - személyi szabadság megsértése.

Fel kell jelenteni. Büntetőjogi kategória.

2016. dec. 7. 11:55
 15/78 anonim ***** válasza:
97%

Már bocs, de ez biztos, hogy nem azóta van amióta terhes vagy!

Én egészen bizonyos vagyok benne, hogy az előtt is ilyen beteg, agresszív barom volt, csak nem vetted fel, vagy annyira nem érdekelt!

Most csúnyát fogok mondani, de nem tudom megszakítható-e még a terhesség, mert akkor én simán ezt tenném!

A pszichopata gének öröklődnek...

A párod szóbeli bántalmazó, ami átmegy majd rövid úton testi bántalmazóba is, nem adok túl sok időt, és be fog következni!

Olvass utána: szóbeli bántalmazó please.

Ki fog dobni egy csomó találatot és rá fogsz jönni kivel vagy!

Magadtól eddig nem jöttél rá??????

MIÉRT felelt ez meg neked, és MIÉRT nem hagytad el?? Már réges-rég meg kellett volna vele szakítanod a kapcsolatot, nem pedig gyereket vállalni ennek a szemétnek!

Tipli, úgy, hogy a nyomodra ne bukkanjon, és soha semmilyen könyörgésének ne dőlj be!

Tel.szám csere, lakcím csere, eltűnni előle Ö-RÖK-RE!

2016. dec. 7. 11:57
 16/78 anonim ***** válasza:
97%
AMit a #165 mondott, utána meg keress fel egy pszichológust, mert nincs veled mindne rendben, ha ilyen pasit még nem hagytéál ott. És erősen sanszos, hogy legközelebb is ugyanígy fohsz választani.
2016. dec. 7. 12:01
 17/78 anonim ***** válasza:
97%
Még annyit, hogy nem véletlen, hogy egyesek mindig bántalmazó kapcsolatokba kerülnek bele, mások meg sohasem.
2016. dec. 7. 12:02
 18/78 anonim ***** válasza:
98%

"Ezelőtt engedte, hogy átsétáljak anyuékhoz, (3 utcára laknak). Együtt megyünk mindig boltba is, ha egy kenyér kell akkoris. Ez nem is zavart addig amíg eljutottam oda ahova akarok."

Tipikus uralkodó, kontrolláló balfék. Menekülj ahogy már írtam.

Még szép, hogy átmehetsz 3 utcányira (vagy akármennyire a családodhoz!), ez nem is kérdés!

Tudod miért megy veled ÁLLANDÓAN akár csak 1 kg kenyérért? Nem azért, mert annyira szeret, hanem azért, mert kontrollálni akar téged! Hol jársz, mit csinálsz, stb!

NÉLKÜLE nem mehetsz sehová sem fogd már fel!!

Ébresztőőőő! Megérkezett a pszichopatád aki uralkodnik rajtad és elég agresszív lesz szegényke!

Még szép, hogy stresszes vagy, ha állandóan kiabál veled, és mindenbe beleköt! Ébredj már fel könyörgöm! És ne füllents itt nekem, mert tuti, hogy az előtt sem volt 100-as ez az ember! Mindig vannak jelek, és vannak események! Ez nem most lett ilyen!

Maximum csak most zavar jobban a baba miatt!

2016. dec. 7. 12:04
 19/78 anonim ***** válasza:
56%
Eléggé hazavágta az önbecsülésedet, önbizalmad és addig fogja mondani, hogy mindenre alkalmatlan vagy, ameddig tényleg alkalmatlan leszel mindenre. Ne itt írogass, hanem szedd össze magadat és mondd el a kifogásaidat indulatok nélkül, nyugodtan. Apaság elé néz, most neki sem könnyű, felerősödnek a szorongások és nehezen tudja kezelni, tudom ez az időszak ilyen. Beszéljétek meg az idősebb családtagokkal akik már voltak hasonló szituációban, tőlük kérjetek tanácsot és együtt, ne külön-külön nyalogassa mindkettőtök a sebeit, ő a tesójánál, te az anyukádnál, mert a gyerekvárás a kettőtök dolga , sőt a hármótoké, mert a gyerek mindent átél, amit te. Felelősen viselkedjetek egymás iránt és a születendő gyermek iránt. Nem hiszem, hogy nincs a környezetetekben valaki aki ezt el tudná magyarázni. Változik az életetek és mint minden változás ez is nehézségekkel jár, de ti vállaltátok együtt és szépen végig is tudjátok csinálni együtt. Kérd meg, hogy beszéljen a félelmeiről, az aggodalmairól, mert a keménység amit mutat egy álarc, amivel a gyengeségét takarja.Ölellek mindkettőtöket sok szeretettel.
2016. dec. 7. 12:22
 20/78 anonim ***** válasza:
97%
A saját életedet úgy rontod el, ahogy akarod, de a gyerekeddel ezt nem teheted. Vagy szerinted ezt érdemli? Világra hozod, hogy félelemben éljen?
2016. dec. 7. 12:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!