Párom agresszív, kiabál velem és mindentől túl félt, amióta terhes vagyok. Szerintetek elmúlik majd nála? Bővebben, lent.
Ilyeneket olvasva mindig abban remenykedem hogy kamu az egesz.
Fogadjunk mar volt ra pelda hogy megutott, amikor "tul sokat jartattad a szadat".
Bezár? Btk. 194.§ - személyi szabadság megsértése.
Fel kell jelenteni. Büntetőjogi kategória.
Már bocs, de ez biztos, hogy nem azóta van amióta terhes vagy!
Én egészen bizonyos vagyok benne, hogy az előtt is ilyen beteg, agresszív barom volt, csak nem vetted fel, vagy annyira nem érdekelt!
Most csúnyát fogok mondani, de nem tudom megszakítható-e még a terhesség, mert akkor én simán ezt tenném!
A pszichopata gének öröklődnek...
A párod szóbeli bántalmazó, ami átmegy majd rövid úton testi bántalmazóba is, nem adok túl sok időt, és be fog következni!
Olvass utána: szóbeli bántalmazó please.
Ki fog dobni egy csomó találatot és rá fogsz jönni kivel vagy!
Magadtól eddig nem jöttél rá??????
MIÉRT felelt ez meg neked, és MIÉRT nem hagytad el?? Már réges-rég meg kellett volna vele szakítanod a kapcsolatot, nem pedig gyereket vállalni ennek a szemétnek!
Tipli, úgy, hogy a nyomodra ne bukkanjon, és soha semmilyen könyörgésének ne dőlj be!
Tel.szám csere, lakcím csere, eltűnni előle Ö-RÖK-RE!
"Ezelőtt engedte, hogy átsétáljak anyuékhoz, (3 utcára laknak). Együtt megyünk mindig boltba is, ha egy kenyér kell akkoris. Ez nem is zavart addig amíg eljutottam oda ahova akarok."
Tipikus uralkodó, kontrolláló balfék. Menekülj ahogy már írtam.
Még szép, hogy átmehetsz 3 utcányira (vagy akármennyire a családodhoz!), ez nem is kérdés!
Tudod miért megy veled ÁLLANDÓAN akár csak 1 kg kenyérért? Nem azért, mert annyira szeret, hanem azért, mert kontrollálni akar téged! Hol jársz, mit csinálsz, stb!
NÉLKÜLE nem mehetsz sehová sem fogd már fel!!
Ébresztőőőő! Megérkezett a pszichopatád aki uralkodnik rajtad és elég agresszív lesz szegényke!
Még szép, hogy stresszes vagy, ha állandóan kiabál veled, és mindenbe beleköt! Ébredj már fel könyörgöm! És ne füllents itt nekem, mert tuti, hogy az előtt sem volt 100-as ez az ember! Mindig vannak jelek, és vannak események! Ez nem most lett ilyen!
Maximum csak most zavar jobban a baba miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!