Miért ilyen agresszív a TERHES GUPPYM A SZÜLŐSZOBÁBAN?
Figyelt kérdés
Ma este nem is kajált "JBL NOVO GUPPYT + SERA FLORA-t" és fel-le rohangál a szülőszobában... Miért?? Szülni fog?? De mikor?? Köszi. Henrik2010. nov. 29. 20:12
1/9 anonim válasza:
Én inkább azt furcsállnám a helyedben, hogy lába van a guppidnak.
2/9 anonim válasza:
Azért csinálja mert különtetted a többiektől, nem tudja hol van, stresszel. Amúgy tényleg, hogyan rohangál, ha nincs lába? :) Elsőn jót nevettem! :)
3/9 A kérdező kommentje:
Hát igen a normálisabja eltudja képzelni hogy a fel-le rohangálás uszonyai segitségével történik. De most nem azt kéne hogy itt b@szt@tsz hanem hogy válaszolj.... Henrik
2010. nov. 29. 20:20
4/9 A kérdező kommentje:
És lehet igy tudni hogy kb. mikor fog megszülni? Henrik
2010. nov. 29. 20:21
5/9 A kérdező kommentje:
Tegnap tettem külön, és valamiért ma nem kajált + fel-le úszik... =(... Mikor fog megszülni??? H
2010. nov. 29. 20:25
6/9 anonim válasza:
Jaj, ne vedd már a szívedre...poénkodni sem lehet? Nem b.szogat senki...amúgy nem azért tetted külön, mert már láttad rajta, hogy szülés előtt van? Akkor tudod eldönteni, hogy szülni fog, ha a hasa szemből nézve szögletes, telt, ellapul egy sarokba és lassan mozog. Ha ezek nincsenek én a helyedben visszatenném és nem stresszelném. De majd ír valaki aki jobban ért hozzá, nekem nincsenek guppijaim, csak Malawi-tavi sügérek, azok meg szájköltők.
7/9 anonim válasza:
Valószínűleg a stressz, az élettér beszűkülése és ráadásnak még a terhesség lehet az oka. Némi jávai mohát érdemes betenni, nem érzi magát annyira kiszolgáltatottnak növények, búvóhely közelében. Illetve ha letakarod, nem világítasz, vagy legalább nem olyan erősen, hamar megnyugszik.
8/9 Salx Narval válasza:
Ezek az elletőketrecek néha nagyon szűkösek és természetellenesek.Úgy ahogy Murr írta, próbáld egy kicsit kellemesebbé tenni növényekkel,árnyékolással.Az utolsó stádiumra, jellemző az ideges úszás,ez optimális körülmények között is jelentkezik.Sajnos nem látom a halat és a helyet, így nem is tudom megítélni, hogy a stresszt mi váltja ki.Könnyen lehet, hogy mindkét dolog közrejátszik.
9/9 A kérdező kommentje:
Tettem be neki növényt (úszómohát), és mostmár szerencsére lenyugodott... Köszi nektek a segitséget... Mostmár várnám mikorra szül meg. Henrik
2010. nov. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!