Természetes ha agressziv az anci?
Figyelt kérdés
Főleg etetéskor nem enged senkit a közelbe.2011. febr. 22. 23:25
1/10 anonim válasza:
Enyém is ezt csinálja.Elzavarja a többieket,és ráveti magát a kajára.
4/10 anonim válasza:
Igen, főleg a hímekre jellemző. De megfelelő méretű helyen (100 liter egy párra) ez nem okozhat problémát.
5/10 anonim válasza:
az én ancim lány és 120lbe van, most sajnos nincs párja mert nemrég halt meg a másik. Tegnap valamiért még nem kapcsoltam le a lámpát, bedobtam neki a kajáját már rá is vettette magát. A páncélosok próbálták megközelíteni, de hát lehetetlenség volt számukra, mihelyest a közelébe férkőztek már is elkergette őket.Volt amelyiket végig kergette az egész akváriumon:Úgyhogy nálam a nőstény is nagyon agresszív ha kajáról van szó:)
6/10 anonim válasza:
Micsoda??
Agresszív az anyuci??
7/10 anonim válasza:
Utolsó, miért kell értetlenkedni, mikor már leírták a hal pontos nevét (halak, akvarisztika kategória)? Az ancit anyucinak olvasni elég nagy nyelvtani hiányosságokra utal...
Punky89: Igen, nagy betyárok a lányok is :) De 120 literben már van hova menekülni, kárt nem fog tenni senkiben.
8/10 anonim válasza:
Tudom , láttam , hogy nem tesz kárt senkibe:)Elnevetgéltem rajtuk,hogy miket műveltek:D Még csináltam róluk egy 10 perces videót is:)
9/10 anonim válasza:
Azért, mert neki kell az összes kaja. Szórjál az akv két végébe kaját, és akkor majd nem fogja tudni hova ússzon.
10/10 Platypus válasza:
Nálam a 3 centis Ancik próbálják meg elhajtani a garnélákat a garnélakajáról. Nagyon igyekeznek, de a garnélákat ez nem hatja meg nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!