Mit lehet csinálni egy agresszív, harapós,11 hetes bichon kiskutyával? Miért ilyen? És hogyan lehet erről leszoktatni? Vagy ez természetes? :O
Vissza kell vinni oda, ahonnan beszerezték.
Egy ilyen állattal együtt élni 15 évig, kínlódás lenne.
Ha tenyésztőtől vettétek,keressétek meg és tanácsot fog adni.
Ha szaporítótól,így jártatok,akkor lehet idegi problémás.
Nekem van egy ismerösöm akinek a kutyája kicsit ideggyenge de nem vitték vissza hanem ennek ellenére sikerült valamennyire kontrollálniuk, néha van egy kis rohama de ez ezzel jár.
Szerintem a tieteknek csak viselkedési problémája van próbáljátok megnevelni, de ne úgy állj hozzá hogy mindjárt rohama lesz vagy mindjárt megharap mert ez átragad a kutyára mindig nyugodtnak kell maradni.
Eszetlen a keresztanyád.
15Én biztosan nem kínlódnék 15 évig egy idegbeteg kutyával.
Nem egy kölyökkutyám volt már, egyik sem volt agressziv.
De ha valakinek mazochista hajlamai vannak, akkor küzdjön.
Egy 11 hetes kutya NEM AGRESSZÍV! Neveletlen, és játékból harap. Nagyon jól csináljátok, ha fél órára abbahagyja! MAradjatok ugyanilyen következetesek, és nemsokár már 3/4, aztán egy egész órára is abba fogja hagyni. Aztán lassan komolyodik, és egyre ritkábban fogja csinálni. Ezentúl is minden egyes alkalommal ott kell hagyni, mikor ezt csinálja, míg végül meg fogja tanulni, hogy ezt nem szabad csinálni.
Nem mondták, hogy a kutyanevelés türelem játék? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!