Ha van 1db pink dánióm,2db szumim,1db algázó,2db xifó,2db páncélos harcsa (elvileg párba már nem annyira emlékszem).3db guppym 2 hím egy nöstény és egy pici guppy. De a kis guppy szülőszobában van. Akk milyen halat vegyek bele?
Semmilyet. Ez amúgy is rossz így. Mindenből 1-2 darabot tartasz, holott 6-8 lenne az ideális. És csak 1-2 fajt. Nagyon kicsi ez az akvárium ennyi halnak.
www.diszhal.info
Nézd meg az igényeiket!!
Hát pedig rosszul tudod pajtikám :) 300 literes akváriumban tartok afrikai sügéreket. Szóval nem vagyok kispályás kezdő szerintem. :)
Nézz már utána a halak igényeinek, mielőtt kioktatsz. Remélem jönnek még válaszolni neked is (Murr, Platypus, gfero), ők is évek, évtizedek óta halaznak, majd ők is igazat adnak nekem. :)
És a 1,5 liter víz 1 halra az csak a guppiknál érvényesül, és az amúgy is úgy van, hogy 1 liter 1 cm halra, szóval egy 3-4 centis halnak már 3-4 liter víz szükséges. Keresd csak meg a halaidat az oldalon, amit linkeltem, de inkább még egyszer belinkelem:
Majd meglátod, hogy nem igazán jó, amit csinálsz.
Ember...pink dánió,már rosszul kezdődik, minimum 120 literes akvárium, és erre is 10 db,algázó gondolom anci, neki is 90 literes kell, 2db xipho a hím 6-10 cm a kardfarok nélkül,szerinted, hogy fordul meg,és hol az úszótere?Különböző páncélosharcsák vannak, és szinte mindegyiknek más a minimális vízigénye(kék pajzsos 80 literre 6-8 hal, panda 40 literre 6-8 hal)A guppyknál az ivararány lehetne fordítva.
Egy darab halat se vegyél bele...inkább egy 150 literes akváriumot vegyél.
És leszärom, ha lepontozol, mindenki ilyeneket ír...
Akkor minek vettél guppikat haaaaaa?
Öcsém, kezdő, nem ért hozzá és még ki mer oktatni másokat. Vidd vissza az összes halad, vagy add oda valakinek inkább...röhejesek az ilyen emberek, már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!