Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha van 1db pink dánióm,2db...

Ha van 1db pink dánióm,2db szumim,1db algázó,2db xifó,2db páncélos harcsa (elvileg párba már nem annyira emlékszem).3db guppym 2 hím egy nöstény és egy pici guppy. De a kis guppy szülőszobában van. Akk milyen halat vegyek bele?

Figyelt kérdés
40l-es az akvárium.
2011. jan. 19. 19:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

lélegeztető...

Ezeknek már minimum 150 literes kell...

2011. jan. 19. 19:49
 22/45 anonim ***** válasza:
100%
Lélegeztető mellé nem ártana még infúzió meg defibrillátor sem...
2011. jan. 19. 19:51
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
azelott irtad volna ki ezt a kerdest mielott bementel volna halat venni okoska,elobb elolvassuk, utanna jarunk annak amit akaruk venni, okossan elgondolkozol rajta hogy az igenyeinek megfelelo e az akvariumod, es utanna vasarolsz, nem egy zacsko cukorrol van szo hanem elolenyekrol.amugy meg az elso valaszolot nem kellett volna leugatnod es akkor most tudnad mit kene csinalnod....
2011. jan. 19. 19:52
 24/45 A kérdező kommentje:
Hiddel hogy tudok felelőség teljesen viselkedni és az is vagyok ahogy haza jövök suliból nem gép elé ülök hanem a halakat nézem etetem és figyelem őket.Meg még vanm sok állatom meg volt a halakon kívűl.Mind1 akk veszek majd 150 vagy 200 literest
2011. jan. 19. 19:57
 25/45 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Ha miskolci vagy tudok neked olcsón 410l-eset
2011. jan. 19. 19:59
 26/45 A kérdező kommentje:
Szigetvári vagyok de mennyibe adnád a 410l-eset?
2011. jan. 19. 20:06
 27/45 anonim ***** válasza:
nem én adom.akvarista.hu-n láttam hirdetést és 25ezerért adja
2011. jan. 19. 20:09
 28/45 A kérdező kommentje:
Megnézem az itteni halas boltban is.
2011. jan. 19. 20:14
 29/45 Doruss ***** válasza:
100%

Oké, hogy neked a színes akvárium tetszik. Ahogy mindenkinek.

De az állattartás olyan dolog, ahol nem csak a saját, hanem az állatok érdekeire is figyelned kell. Egy fajtából muszáj többet tartanod, de az a baj, hogy ekkora akváriumban ez lehetetlen. Ahhoz, hogy ennyi fajtát együtt tarts, mindegyikből (még a nem csapathalakból is) kell hogy legyen legalább 3 darab. És akkor a csapatos halakról még nem beszéltem.

Ne érts félre, nem akarlak bántani. Én megértem, hogy neked így jó, de nekik nem, hidd el! Márpedig nem sok élvezeted lesz az akvarisztikában, ha a halaid előbb-utóbb betegek lesznek és elpusztulnak.

Mindenképpen válj meg néhány fajtától. Ajándékozd el, vagy vidd vissza őket a kereskedésbe, ha engedik. És inkább tarts 2-3 fajtát, és mindegyikből többet. A guppik amúgy is szép színesek, szerintem elég színessé varázsolják az akvit. A halak mennyisége még rendben van, csak az összeállítás nem jó. Mondjuk egy 100 literes akiban működne. De 40 literben kötve hiszem...

Kérlek, a halak érdekében, gondold ezt át!

2011. jan. 19. 20:20
 30/45 Doruss ***** válasza:

Ja, egyébként a nagyobb akvárium jó ötlet. Úgy tökéletes lenne. :)

Ne haragudj az előbb még nem láttam a kommentjeidet.

2011. jan. 19. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!