Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nő fogja tudni szeretni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő fogja tudni szeretni a gyerekét ha az agresszív ferjetol lesz terhes?

Figyelt kérdés
Ha utálja a férfit aki agresszív es bántalmazta is már. Egy ilyen kapcsolatból született gyereket tud egy nő szeretni? Nőknél mennyire befolyásolják a férfi iránti érzések a gyerekkel szembeni érzéseket?
2015. jan. 10. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Ha egy ilyen férfinek egy nő gyereket szül, akkor teljesen mind1, mivel a nő elmebeteg azok meg nehezen gondoskodnak bárkiről, így szeretni nem tudom fogja-e, de eljátszani biztos, majd apa kiveri belőle! Ha valaki meg ennyire szánalmasan bárgyún r..c hogy gyereket szül egy olyannak aki bántalmazza őt, akkor meg is érdemli amiért egy szerencsétlen gyereket beleszül egy ilyen helyzetbe.
2015. jan. 10. 17:29
 2/9 Szeretsz még? ***** válasza:
94%
Természetesen tudja szeretni a nő a gyermekét. Nem a gyerek tehet róla, hogy milyen apja van.
2015. jan. 10. 17:31
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

Én nem szülnék egy ilyennek.

Félnék, hogy a gyerekben idővel az apja vonásait vélem majd felfedezni. Arról nem is beszélve, hogy mi van, ha az apja erőszakos természetét (is) örökli!

Nehéz lenne úgy szeretni.

2015. jan. 10. 17:33
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Persze, hogy tudja szeretni. Nem ezen múlik.

Viszont ilyen környezetben nem éppen ideális gyereket nevelni.

2015. jan. 10. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Mégis miért akarsz szülni egy ilyen férfinak?
2015. jan. 10. 17:38
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Van olyan is,amikor megerőszakolnak egy nőt és megtartja,szereti ettől függetlenül.Bár szerintem ilyen esetben a gyerek mindig eszébe juttatja az ominózus esetet.
2015. jan. 10. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A fiam apja kimondottan agresszív és bántalmazó ember volt. Mondjuk én még terhesen ott is hagytam, pont ezért, de évekig rettegtem tőle, hogy egyszer megkeres és bosszút áll. Ettől függetlenül a fiamat mindennél jobban szeretem. Nem emlékeztet az apjára, nem ő jut eszembe, ha a gyerekre nézek, olyan, mintha soha nem is létezett volna.
2015. jan. 10. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha ilyen férfival van együtt, akkor egy lelki/érzelmi roncs.

A gyerekéhez sem fog tudni normálisan viszonyulni. Már eleve ott bukott a dolog, hogy olyan családban szül gyereket, ahol nyilván a gyereket is bántalmazni fogják.

Az ilyen nő, nem anya.

2015. jan. 10. 20:14
 9/9 anonim ***** válasza:
De nem biztos hogy direkt lett terhes! Ha a férfi agresszív és bántalmazta lehet, hogy fogta és megerőszakolta a nőt...
2015. jan. 11. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!