Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Megcsalás" után kiderült, hogy terhes a másik nő: ti mit tennétek?
2 gyerekünk van. 1 éve nagyon megromlott a kapcsolatunk, a férjem el is költözött. Aztán újra összejöttünk úgy 2 hónapja. Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű rendbe tenni a házasságunk, de nagyon szeretjük egymást és mindketten nagyon akarjuk.
A férjemnek volt egy kapcsolata, amikor külön voltunk. Végig tudtam róla. Szakított a nővel, mielőtt hazaköltözött. A nő nagyon rosszul viselte, megrongálta a kocsiját, itthon és a férjem munkahelyén is jelenetet rendezett.
Most meg bejelentette, hogy 7 hónapos terhes. A férjem szerint nem kizárt, persze lesz DNS-teszt.
Most mit csináljak? Épp kezdtük rendbe hozni a dolgokat, erre ez. Gyerektartást nyilván fizetni fog, de kapcsolattartás? A közös gyerekeinknek mit mondunk?
Kocsit rongált, "a férj munkahelyén is jelenetet rendezett" -és egy félévig nem is említette, hogy gyereket vár? ? ? nem lehet, hogy csak hazudik, fenyegetőzésképp? Ha mégis igaz: tartásfizetés, de - de kapcsolattartás nulla - Egy zsarolós anya bosszúja nem kell érdeklejen senkit. Szegény gyerek persze, de ez sehogy sem lehet rendbe tenni.
Reméljük rendbejön a házasságotok.
Kérdező, szerintem semmi különös, ha tényleg megszületik a gyerek, természetesen ragaszkodni kell a DNS teszthez, mert ez a nő egy hazug, ez egyértelmű a sztoriból.
Másfelől baromira nem értem itt egyes válaszadók hozzáállását, a Kérdezőt NEM csalta a férje, szakítottak, lett egy másik kapcsolata... majd újra összejöttek. Nem látok semmit, amiért a férjet hibáztatni lenne alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!