Normális anyám van?

Figyelt kérdés
Most volt a névnapom, és ajándék gyanánt a kezembe nyomott a heti fizetésének megfelelő összeget. Kurv4ra szarul érzem magam. Számtalanszor elmondtam, hogy vegye vissza, mert nekem nincs szükségem ennyi pénzre, de nem akarja.

#eztazertirtammertakerdesbolkifelejtettem
2016. dec. 3. 18:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Reméltem, hogy a 16-ot, mint kulcsszót elfogadja, de csalódnom kellett a gyakoriban :(
2016. dec. 3. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Mi a probléma?
2016. dec. 3. 18:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy ennyi pénzt nem ad az ember a gyerekének semmilyen ünnepre, főleg nem névnapra.
2016. dec. 3. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
Itasd le vodkával az idiótát.
2016. dec. 3. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem,sajnos csak te vagy normális a családban. Sőt, a környéken.

Ne csinálj ügyet belőle. Ha sokallod vegyel belőle valamit a konyhára vagy ilyesmi. Te láthatod hová kellhet a pénz.

2016. dec. 3. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Normális. Ha jól keres akkor azért, ha kevésbé jól akkor valószínűleg spórolt neked hogy tudj valami szépet venni ezesetben meg nem olyan nagy összegről van szó.

Ha nem akarja visszavenni akkor köszönd meg szépen és kérd meg, hogy kössétek le. Később majd jól jön.

2016. dec. 3. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Ha neked nem kell, átutalhatod nekem.
2016. dec. 3. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szörmyű, borzalmas, rettenetes. Engem az enyém minden nap megvert csak mert ideges volt, és ha enni kértem akkor beszólt hogy "inkább ruháználak, mint etetnélek" de a te anyád abszolút nem normális!
2016. dec. 3. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
orulj neki. ha nem tehetne meg biztos nem adna annyit.
2016. dec. 3. 22:21
 10/10 longlife ***** válasza:
Ha adnak fogadd el,ha ütnek rohanj el..
2016. dec. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!