Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, megtaláltam...

Mit tegyek, megtaláltam véletlen alányom fogamzásgátlóját?

Figyelt kérdés

Azt se tudtam hogy volt valaha párja, még alkalmiról se tudtam.

Egyszerűen sokkolt, hogy aktív nemi életet él és nem mondta el.

Megemlítsem neki h mit találtam? vagy inkább ne

2016. dec. 1. 21:12
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
7%
Még sem írhatod azt, hogy a wc pumpát kerested...
2016. dec. 3. 00:19
 32/36 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi. 20 éves vagyok, 2 éve szedem én is. Anya nem tudta. Miért irattam fel? Nagyon sokszor késett, pattanásos voltam. Anyának nem mondtam el ezeket. Lehet ő is ezért szedi, lehet másért. Miért zavar, ha valakivel szexszel? Felelősen döntött: védekezik.
2016. dec. 3. 00:21
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen sokkolt, hogy aktív nemi életet él"

Vagyis attól lennél boldog, ha passzív nemi életet élne??!

2016. dec. 3. 00:25
 34/36 anonim ***** válasza:
97%
Fogd fel úgy, kérdező, hogy ez egy fejfájás elleni tabletta, amit lányod azért szed, hogy neked ne fájjon a fejed.
2016. dec. 3. 08:46
 35/36 anonim ***** válasza:
97%

Szal megtaláltad a 20 éves lányod fogamzásgátlóját, és téged sokkolt az, hogy egy 20 éves (megjegyzem felelősségteljesen, hiszen védekezik) nemi életet él.

Ezek után csodálkozol, hogy a lányod nem mond el neked ilyeneket. Vajon miért is nem? Én sem tudom.......

Mellesleg szánalmas, micsoda álszent idióta tud lenni némely szülő. Te is voltál fiatal, ne mondd nekem, hogy te szüzen mentél férjhez, és csak akkor csináltátok, amikor gyereket akartatok. Egy ilyen anyának, aki még akkor is sokkot kap, ha megtudja, hogy a FELNŐTT lánya nemi életet él, de VÉDEKEZIK, én sem mondanék el a büdös életbe semmit. Nem a lányoddal van itt a probléma, hanem a te hozzáállásoddal. Ezt az egészet max akkor érteném meg, ha a lányod nem 20 éves lenne, hanem mondjuk 14.

2016. dec. 6. 13:43
 36/36 anonim ***** válasza:
ha elmondod akkor lesz csak igazán jó a kapcsitok...(ironia)
2016. dec. 14. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!