Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, megtaláltam...

Mit tegyek, megtaláltam véletlen alányom fogamzásgátlóját?

Figyelt kérdés

Azt se tudtam hogy volt valaha párja, még alkalmiról se tudtam.

Egyszerűen sokkolt, hogy aktív nemi életet él és nem mondta el.

Megemlítsem neki h mit találtam? vagy inkább ne

2016. dec. 1. 21:12
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
8%
Világosítsd fel róla, hogy mit szed. A családban ezek voltak a mellékhatások : jelentős libidó csökkenés, máj károsodás, meddőség. Szégyen, hogy egy orvos mérget javasol, különösen egy fiatal lánynak.
2016. dec. 1. 22:15
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
És most tűnik fel neked, hogy nincs bizalmi kapcsolatod a lányoddal? Talán ezen kéne elgondolkodni, nem pedig, hogy kivel szexel. Ami amúgy nem rád tartozik.
2016. dec. 1. 22:26
 13/36 anonim válasza:
85%
Vegyél neki még..apám megtalálta a gumit a szobámba másnapra vett nekem 2 dobozt,fater vágja a témát
2016. dec. 1. 22:58
 14/36 anonim ***** válasza:
89%
"véletlenül"
2016. dec. 2. 05:15
 15/36 anonim ***** válasza:
64%

1. a lányod gondolom önálló keresettel rendelkezik, mert a havi bogyó nem 2 fillér > ez esetben semmi közöd hozzá, kivel mit csinál, míg felelősen teszi

2. ha nincs rá pénze, akkor kérdezd meg, honnan a búbánatból vette a gyógyszert, és világosítsd fel, hogy bizony ártalmas is lehet rá nézve (hisz nem volt kivizsgálva) > de a nemi életéhez akkor sincs közöd

3. meg úgy általában, a szexuális dolga az ember magánügye, és inkább magadban keresd a hibát, hogy miért nem mondta el

2016. dec. 2. 07:00
 16/36 anonim ***** válasza:
93%

Csinálj úgy, mintha nem is találtad volna meg.

Valószínű azért nem mondta el, mert így sem bízik benned, most egy ilyen véletlen megtalálás után (bár függ attól is, hol találtad) még annyira sem bízna, mint eddig.

22N

2016. dec. 2. 08:42
 17/36 anonim ***** válasza:
98%
Utolso előtti honnan gondolod h nem volt kivizsgálva? Egyedul is el tud menni az ember orvoshoz laborba stb...
2016. dec. 2. 09:42
 18/36 anonim ***** válasza:
8%

azzigen

üdv,

Dörrentős

2016. dec. 2. 10:36
 19/36 A kérdező kommentje:

Az anyja vagyok, és tényleg nem túl bizalmi a kapcsolatunk, sosem volt az. 20 éves egyetemista, kollégiumban lakik. Havonta hazajön pár napra. Hetente párszor beszélünk telefonon, elmondja h milyen napja volt, de konkrétumot nem tudok. Egyetem mellett dolgozik, szóval anyagi segitséget nem kér tőlünk. Ha hazajön akkor pár napra főzök neki, és ennyi, amivel segitjük őt. Többet nem fogad el, mert úgy érzi hogy talpra kell állnia. Mi pedig nem erőltettük.

Amikor még középiskolába járt akkor reggel korán elment délután 4körül hazaért utánna tanult éjfélekig (tanulási nehézségei vannak és szeret olvasni). Nem igazán beszéltem vele akkor se bizalmasan. Lehet érte támadni, de kevés az igazán jó anya-lánya viszony... Nekem se adatott meg, így nem igazán tudtam hogy ez hogyan alakítható ki.

Úgy találtam meg, hogy megkért hogy vegyek ki pár zsepit a táskájából. Persze nem találtam rögötn és véletlen a kezemügyébe keveredett.

Egyszerúen lesokkolt, hogy nem tudok róla tényleg semmit se. Biztos h nem betegség vagy görcsök miatt szedi, mert arról tudnék. Azt tényleg elmondja ha mondjuk megfázott, vagy ha nagyobb baj lenne.

2016. dec. 2. 11:23
 20/36 anonim ***** válasza:
92%

Ha 20 éves, akkor nem értem, mi a gondod. Ennyi idös nönek már általában van szexuális élete, mégha nem is feltétlen az "örök szerelem" kategória. Egy nem túl mélyre menö együttjárás meg nem feltétlen tartozik másokra, még a szülöre sem, ugyanis ez magánügye minden embernek.

Az meg, hogy védekezik kimondottan pozitív dolog, legalább felelöségteljesen él nemi életet.

2016. dec. 2. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!