Mit tegyek, megtaláltam véletlen alányom fogamzásgátlóját?
Azt se tudtam hogy volt valaha párja, még alkalmiról se tudtam.
Egyszerűen sokkolt, hogy aktív nemi életet él és nem mondta el.
Megemlítsem neki h mit találtam? vagy inkább ne
ez igazából a te hibád,hogy nem sikerült olyan viszont kialakítani vele,hogy hozzád tudjon fordulni ilyesmivel.
mikor kérdezted tőle utoljára,hogy áll a szerelmi élete,van -e valaki kilátásban? nyilván nem kérdezgeted ilyenről és úgy vette le,hogy nem is érdekel.
az első nőgyógyászati látogatást is sok esetben az anya kezdeményezi,elkíséri a gyereket.(nyilván nem 20 évesen). gondolom erről se beszéltél soha vele,hogy ennyi idősen már kéne járni évenként szűrésre stb..
úgyhogy elmegy a tudtodon kívül és egyúttal tabit is írat. az is lehet,hogy nem védekezés miatt szedi. a dokik rendszertelen mensitől kezdve mindenre felírják.
de mondom,próbálj beszélgetni vele.
ne kérd számon,hogy hát mégis miért szedi, ehhez nincs jogod. csak próbálj kicsit közelebb kerülni hozzá, akár kettesben is elmehettek valahova csajos napot tartani.
egyébként te sem gondolhattad komolyan,hogy 20 évesen még tényleg nem volt senkije.. gondolom neked is volt ennyi idősen párod vagy udvarlód.
"mikor kérdezted tőle utoljára,hogy áll a szerelmi élete,van -e valaki kilátásban? nyilván nem kérdezgeted ilyenről "
Na, EZ AZ, amitöl minden normális ember kiakad, ha a szülö ilyeneket kérdezget!
Nem tom esetleg rakd vissza a helyére????
Amúgy is ha 20 éves nem kell neked beszámoljon h szűz-e még vagy sem...Az az ő magánügye. Nincs miért aggódnod.
Kérdező mondd kérlek, hogy troll vagy!
Lesokkol, hogy a 20 éves, kollégista lányod nemi életet él???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!