Milyen anya az, aki nem akar unokát, és nem érdekli mi van a lányával baba téren, és még SOHA nem kérdezett rá, hogy mikor akarunk, vagy mennyit?
9-esre:
Hát én nem örültem volna, ha ilyen közönyös nagyanyám van.
Mindig csak a hiszti megy b#zdmeg.
Ha kérdezgetné, hogy mikor lesz baba, akkor az lenne a baj, hogy beleszól a gyerekvállalásotokba és nem hagy önállóan dönteni, hogy mikor szeretnétek gyereket vállalni.
Isten óvjon a nőktől egy életre...
Sajnos van ilyen....
Az én anyum is ilyen ...legnagyobb félelme ,hogy mèg egy gyermeket vállalunk.
Pedig nem vagyok mar kamasz ,12 eve vagyok házas ,külföldön élünk...
Különösebben nem hat meg a véleménye,ismerem ..tudom milyen ,ennek ellenére jó a kapcsolatunk .(Hozzàteszem nekem sem volt testvèrem,de nem is èreztem hiànyàt)
Egyébként èn sem akarok több gyereket ,de úgy vagyok vele (ès ezt megmondtam anyunak is)...ha estleg valamikor mèg ùgy döntenènk vàllalunk gyermeket ,az csakis a mi dolgunk lenne.
"9-esre:
Hát én nem örültem volna, ha ilyen közönyös nagyanyám van."
Látom, nem vagy képes felfogni, mit is írtam.
A MÉG NEM LÉTEZÖ unokákkal nem foglalkozom, mert értelmetlen dolgo ezen törni a fejem - és az életemben van más érdekes is, nemcsak a szaporodás.
A MEGLÉVÖ unokákkal viszont igen, met ök VANNAK, és van értelme.
bezzeg ha kérdezné, ez lenne a baj.
nálunk se faggatnak, max. hogy remélik, hogy majd unokázhatnak. de ennyi.
most akkor ugorjak anyámnak+anyósnak, hogy milyen szemetek, hogy nem faggatnak, csesztetnek stb. ?!
Szerintem túlreagálod. Tiszteletben tartja, hogy van egy másik életed, egy másik családod. Miért nyaggasson állandóan?
Hogy mi is játszódik le benne valójában, akkor derül ki, amikor bejelentitek: "Terhes vagyok". Minden az arcára lesz írva. Addig pedig kár ezen aggódnod.
Szerintem az ilyen a normális anya. Aki tiszteletben tartja a magánéletem és nem tömi a fejem olyan hülyeséggel, hogy jajj nem lesz időben gyereked miért nem lesz, mi a baj blabla.
Jobban örülnél ha a nyakadra járna, folyamat piszkálna hogy milyen nő vagy hogy még nincs gyereked, meddig akarsz várni?!
A Te életed a Te döntésed, hogy mikor akarsz szülni és hányszor. Nem az övé. Biztos örülni fog, ha születik unokája, de szerintem nem akarja hogy úgy érezd, muszáj szülnöd. Csak nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!