Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért piszkál folyamatosan a...

Miért piszkál folyamatosan a nővérem?

Figyelt kérdés
Folyamatosan úgy érzem,hogy lenéz ő sokkal jobb tanuló mint én nagyon nehezen tanulok ő pedig pont az ellentétem nagyon hamar tanulja meg az anyagokat. Szeretné,hogyha olyan jól tanulnék mint ő sajnos bármennyit tanulok akkor se leszek olyan képességű mint ő mivel gyengébb képességű vagyok mint ő.Próbálom elfogadni magamat úgy ahogy vagyok hiszen teljesen mások vagyunk lehetetlen,hogy mindenben olyan legyek mint ő.Csak ő folyamatosan azt érezteti velem,hogy én nem érek semmit mellette nem csak a tanulásban hanem szinte mindenben.Érzékeny vagyok nagyon magamra veszem még akkor is,hogyha tudom,hogy nem kéne.Amit én csinálok abba szinten mindenbe beleköt.Anyumék meg ujjonganak,hogy mennyire ügyesen tanul én meg inkább maradok csendben a szobámban.Mindenki őt isteníti eltörpülök mellette.Nem csak ő fikáz a családomba próbálok nem rájuk figyelni de már annyira elegem már nem szólok rá semmit mert süket fülekre találok úgy is.

2016. nov. 27. 20:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó ,legyél önmagad ,csak hagyd abba az önsajnáltatást.
2016. nov. 28. 20:47
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam ha valami nem tetszik akkor nem kell válaszolni szióka.
2016. nov. 28. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Bocs ,de azt hittem ,hogy azért tetted ki a kérdést ,mert választ szeretnél. Csak megjegyezt,hogy abbahagyhatnád,azt hogy sajnáltatod magad. Miért méred magad a testvéredhez? Ne neki próbálj megfelelni ,hanem magadnak.
2016. nov. 28. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Rugd fejbe a szemetet!
2017. febr. 13. 20:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Teméred magadat a testvéredhez, nem ő méri magát hozzád. Igen jobb mint te, és ha kell akkor el szabad mondania a saját édes anyjának, ha ő 5-öst kapott, te meg 3-as. Ha bánt téged, akkor veled van a baj. Egyszerűen TE vagy az, aki nem szeretsz hallani a testvéred sikereiről. Ahelyett, hogy örülnél annak, hogy ilyen jól teljesít a testvéred, hogy örülnél, hogy a saját testvérednek van esélye felnőttként jó helyre elhelyezkednie, és sok pénzt keresnie, te irigykedsz rá! És ezek után meg azt hazudod, hogy nem! "Amit én csinálok abba szinten mindenbe beleköt." Ja, ennek semmi köze a tanulmányi eredményeihez! Aki erőszakos, az ezt csinálja! Ez független az eredményeitől. Szerintem neked is inkább ezzel van a bajod, nem azzal, hogy tök jól tanul. Azt sem értem, ha jó tanuló, akkor miért nem vele magyaráztatod el a leckédet! Hátha ő jobban elmagyarázza, mint a suliban a tanárnő. Végülis ő a testvéred!
2017. febr. 21. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!