Szerintetek mennyi idősen gáz már, ha a gyerek a szülővel alszik?
"Azért vagyok gyáva mert nem akarom, hogy a férjem öngyilkos legyen és nem válok el tőle???"
IGEN!!!!
HA a férjed öngyilkos akar lenni, akkor hívd ki a mentöket hozzá!
DE ha nem válsz el töle, akkor a GYEREKEDET teszed tönkre, az ö élete lesz élhetetlen és ö lesz 16-20 évesen öngyilkos, mert nem bírja ezt az állandó feszültséget, meg hogy semmi magánélete, privátszférája sincs.
AKKOR boldogabb leszel, ha esetleg a gyereked (is) meghal MIATTAD?????
Nem tudod felfogni, hogy a férjed felnött ember, saját magáért felelös, ha netán öngyilkos lesz, az is kizárólag az ö döntése, nem a tiéd.
Viszont te vagy felelös a gyereked testi és lelki egészségéért, és ezt nem biztosírod neki kényelemszeretetböl. A gyereked lelkibeteg lesz, ha ilyen körülmények közt kell élnie, felnönie, és utána nem csodálkozhatsz, ha teljesen kisiklik az élete, mégpedig a te gyávaságod miatt!!!!
Ahogy olvasom, itt nem az együtt alvás a probléma, hanem ami ide vezetett. Gondold végig, amiket írtak neked.
Az én anyámnak kijárt a verés, akár a szemem láttára, amikor apu hazajött a kocsmától, egyszer szemtanúja voltam, ahogy apám előveszi a farkát és ott illegeti anyámnak, azt hittem, behányok. Ő azért nem vált el, mert 18 éves kora óta vele van, el nem tudja már képzelni az életét másként, no meg a gyerekek és az anyagi kérdések. Hidd el, kijárt nekem ez a látvány elég gyakran 18 éves koromig, amíg elköltöztem. Nem hibáztatom anyut, nyilván joga volt így döntenie, bár tesóméknak kijárt rendesen a verés, én szerencsére megúsztam, én voltam a legkisebb. Ők a mai napig távolságot tartanak aputól, még ha találkoznak is vele és beszélgetnek, nem annyira nyílnak meg, talán érthető. Pedig már 35-40 évesek.
Szerintem hatalmas nyom lesz a későbbiekben a kislányod lelkében, azt kell látnia, hogy apa anyát félemlíti meg, neki fel kell nőnie, neki kell békítgetni...te meg jössz azzal, hogy mégis mit tehetnél, öngyilkos akar lenni a férjed? Kezdjen el itt mindenki sajnálni? Megsúgom, nem fognak. Ezzel a megfélemlített döntéseddel magaddal rántod a saját lányodat. A mai világban azt mondják, hogy mindenki úgy neveli fel a gyerekét, ahogy akarja, nincs senkinek beleszólása. Ki tudja, sokszor mi megy a zárt ajtók mögött.
El kellene döntened, ki a fontosabb. A férjed, vagy a gyereked. Egy felnőtt ember lelke, vagy egy 11 éves gyerek lelke és későbbi élete.
Sajnos, itt döntened kell.
Én a gyerekemet választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!