Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyi idősen gáz...

Szerintetek mennyi idősen gáz már, ha a gyerek a szülővel alszik?

Figyelt kérdés

2016. nov. 26. 09:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kizavarnám a gyerek szobájából, az biztos, apuka oda megy aludni, ahova akar, nem érdekel, hogy kényelmes-e vagy nem, de a gyereknek biztosítom a kis magánterületét. Az hogy öngyilkossággal zsarol az gáz, de tudja, hogy gyenge vagy, és ő így érvényesítheti az akaratát, és meg is teszi, amint látod. Állj a sarkadra. Ahogy előttem is írták: meg lehet próbálni a pszichológust, vagy nyitod neki az erkélyajtót, úgysem ugrik, mert az már nem zsarolás.
2016. nov. 26. 16:21
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos a gyereked fogja megszenvedni a kapcsolatotokat,és megint a szokásos,rossz példát látja! Anya aki engedi magát zsarolni,szerinted milyen példát tanul,ezek után tudod mennyi tisztesség lesz feléd,már el is könyvelt szerintem mint gyáva anya. Ez van sajnos,és mennyi ilyen van még... Szomorú
2016. nov. 26. 17:52
 23/27 A kérdező kommentje:
Azért vagyok gyáva mert nem akarom, hogy a férjem öngyilkos legyen és nem válok el tőle???
2016. nov. 26. 18:30
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

"Azért vagyok gyáva mert nem akarom, hogy a férjem öngyilkos legyen és nem válok el tőle???"

IGEN!!!!

HA a férjed öngyilkos akar lenni, akkor hívd ki a mentöket hozzá!

DE ha nem válsz el töle, akkor a GYEREKEDET teszed tönkre, az ö élete lesz élhetetlen és ö lesz 16-20 évesen öngyilkos, mert nem bírja ezt az állandó feszültséget, meg hogy semmi magánélete, privátszférája sincs.

AKKOR boldogabb leszel, ha esetleg a gyereked (is) meghal MIATTAD?????

2016. nov. 26. 19:17
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod felfogni, hogy a férjed felnött ember, saját magáért felelös, ha netán öngyilkos lesz, az is kizárólag az ö döntése, nem a tiéd.

Viszont te vagy felelös a gyereked testi és lelki egészségéért, és ezt nem biztosírod neki kényelemszeretetböl. A gyereked lelkibeteg lesz, ha ilyen körülmények közt kell élnie, felnönie, és utána nem csodálkozhatsz, ha teljesen kisiklik az élete, mégpedig a te gyávaságod miatt!!!!

2016. nov. 26. 20:03
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy olvasom, itt nem az együtt alvás a probléma, hanem ami ide vezetett. Gondold végig, amiket írtak neked.

Az én anyámnak kijárt a verés, akár a szemem láttára, amikor apu hazajött a kocsmától, egyszer szemtanúja voltam, ahogy apám előveszi a farkát és ott illegeti anyámnak, azt hittem, behányok. Ő azért nem vált el, mert 18 éves kora óta vele van, el nem tudja már képzelni az életét másként, no meg a gyerekek és az anyagi kérdések. Hidd el, kijárt nekem ez a látvány elég gyakran 18 éves koromig, amíg elköltöztem. Nem hibáztatom anyut, nyilván joga volt így döntenie, bár tesóméknak kijárt rendesen a verés, én szerencsére megúsztam, én voltam a legkisebb. Ők a mai napig távolságot tartanak aputól, még ha találkoznak is vele és beszélgetnek, nem annyira nyílnak meg, talán érthető. Pedig már 35-40 évesek.

Szerintem hatalmas nyom lesz a későbbiekben a kislányod lelkében, azt kell látnia, hogy apa anyát félemlíti meg, neki fel kell nőnie, neki kell békítgetni...te meg jössz azzal, hogy mégis mit tehetnél, öngyilkos akar lenni a férjed? Kezdjen el itt mindenki sajnálni? Megsúgom, nem fognak. Ezzel a megfélemlített döntéseddel magaddal rántod a saját lányodat. A mai világban azt mondják, hogy mindenki úgy neveli fel a gyerekét, ahogy akarja, nincs senkinek beleszólása. Ki tudja, sokszor mi megy a zárt ajtók mögött.

2016. nov. 27. 00:09
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

El kellene döntened, ki a fontosabb. A férjed, vagy a gyereked. Egy felnőtt ember lelke, vagy egy 11 éves gyerek lelke és későbbi élete.

Sajnos, itt döntened kell.

Én a gyerekemet választanám.

2016. nov. 27. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!