Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mennyi idősen gáz...

Szerintetek mennyi idősen gáz már, ha a gyerek a szülővel alszik?

Figyelt kérdés

2016. nov. 26. 09:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Még előző vagyok. Szerintem itt nem az a fő gond, hogy egy ágyban alszotok, hanem, hogy mi van ezzel így hármatokkal, mi lesz a jövőben stb. Ennek a megoldása tisztázása fontosabb.
2016. nov. 26. 10:58
 12/27 A kérdező kommentje:
9-es bárcsak ilyen könnyű lenne a válás. Azzal fenyegetőzik a férjem, hogy öngyilkos lesz, ha elhagyom. En szeretem öt, csak így, hogy elkezdett inni, meg ideg plusz pánikbeteg lett... Válni akarok. Már többször próbálkozott öngyilkossággal, de szerencsére sikerült megakadalyoznom. A gyerekem pedig nagyon felnottesen kezeli a dolgot, pedig csak 11 éves. Néha olyanokat mond, csakhogy béküljunk ki az apjával, hogy nem hiszem el, hogy 11 éves. Ugy beszél mar, mint valami 16-17 éves.
2016. nov. 26. 11:42
 13/27 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon sajnalom az ilyen gyerekeket akinek nem lehet gyerekkora mert fel KELL nonie ido elott :(
2016. nov. 26. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
96%

Hát én 15 évesen nem vagyok egy anyámasszony katonája, de néha azért jól esik az édesanyámmal aludni. Megnyugtat hogy ott fekszik mellettem és hallom ahogy levegőt vesz.

És szerintem ebben nincs ciki-nem ciki életkor, ha közben tud egyedül is aludni.

2016. nov. 26. 11:54
 15/27 anonim ***** válasza:
anyagilag tudnátok rendezni, ha válás lenne, lenne neki is és nektek is hol lakni, elég pénz két hely fenntartásához?
2016. nov. 26. 12:13
 16/27 anonim ***** válasza:
64%

"Születése óta kell külön aludnia. Nem csak azért, mert így egészséges, de csak így tud a gyerek és a szülő is nyugodtan aludni."

Mi az, hogy kell ? Szerencsére nem te és a hozzád hasonló korlátolt nők döntik el. Sok kultúrában, családban együtt alszik a gyerek a szülővel. A gyerek pont a szülők mellett tud nyugodtabban aludni. Más előnyei is vannak. Hülyeség, hogy egészségtelen. Szexelni pedig máskor is tudnak. Feltéve, ha értelmes emberekről van szó és van annyi fantáziájuk. Akkor meg tudják oldani.

2016. nov. 26. 12:44
 17/27 anonim ***** válasza:
30%
Köszönöm utolsó, én is így gondolom.
2016. nov. 26. 13:08
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

És ha fenyegetőzik az öngyilkossággal, akkor mi van?

Én először megpróbálnám elcibálni egy pszichiáterhez, és közölném a férjemmel, hogy én csak akkor vagyok hajlandó kiállni mellette és segíteni a gyógyulását, ha komolyan gondolja. Ha nem, akkor ne tegye tönkre se az én, se a gyerekünk életét, úgyhogy legközelebb, amikor fenyegetőzik és a gyerek nincs jelen, kinyitnám az ablakot, hogy tessék, ki lehet kiugrani. Nyugi, amikor éles a helyzet, akkor már nem olyan bátrak végetvetni az életüknek.

Ne engedd, hogy zsaroljon.

2016. nov. 26. 14:21
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

És a 11 éves gyereknek szerinted milyen, ha az apa öngyilkossággal zsarol téged, és közben meg a kis élete tönkremegy, mert az anyja hagyja magát zsarolni.

A férjed nem valószínü, hoyg öngyilkos lesz, csak fenyegetözik. Ha meg mégis, akkor is az ö döntése, és nem szabadna hagynod, hogy a gyereked életét tönkretedd, mert nem vagy elég határozott továbblépni.

2016. nov. 26. 14:35
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha valaki iszik, pánikbeteg és öngyilkos akar lenni, az elég nagy lelki problémákra utal. Szerintem az a minimum, hogy elviszed egy pszichológushoz, akár akar menni, akár nem, mert ebből egyedül tuti, hogy nem fog kijönni. Valószínűleg a gyereknek is sokkal nagyobb probléma ez, mint hogy együtt kell aludnia veled.
2016. nov. 26. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!