Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki milyen messze lakik a...

Ki milyen messze lakik a szüleitől, Edesanyukájától?

Figyelt kérdés
Milyen a kapcsolatotok? Minden nap találkoztok? Jobb külön lakni?
2016. nov. 26. 08:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
33%
200 meter. Nem rosz a kapcsolatunk, megsem talalkozunk vagy beszelunk minden nap. Nalunk nem szokas mindig egymas nyakaban lenni.
2016. nov. 26. 10:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100 km-re. Minden nap telefonon beszélünk, hétvégén találkozunk. De a nővéreim is ekkor jönnek, szóval ilyen családi összeröffenés szokott lenni majdnem minden hét végén. Szerencsére mindenkivel jó a kapcsolatom. Nekem ez így tökéletesen megfelel. 😄
2016. nov. 26. 10:54
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Kb 100 km. Jó a kapcsolatunk, 2-3 hetente találkozunk, de két naponta kb beszélünk telefonon is. Jobb külön lakni. Felnőtt vagyok, élem a saját életem, ők is az övékét.
2016. nov. 26. 11:23
 14/23 anonim ***** válasza:
900km...szerencsére, most már annyira nem hiányoznak....
2016. nov. 26. 12:16
 15/23 anonim ***** válasza:
1300 mérföld.A férjemmel Angliában élünk.Nagyon jó a kapcsolat,de természetesen az a normális,ha külön élete van a felnőtt "gyereknek".Kb.kétszer megyünk egy évben,de minden héten beszélünk.De sajnos elég rossz természete van,nem bírja feldolgozni,hogy ilyen messze élünk és nem is akarunk hazamenni.
2016. nov. 26. 12:32
 16/23 anonim ***** válasza:
2000 km-re. Évente kétszer találkozunk, és heti 1-2 alkalommal skypeolunk, vagy telefonalunk. Igy mukodik a kapcsoltaunk jol, ha kozelebb lennénk olnénk egymást… és persze, sokkal jobb kulon lakni! Ez az élet rendje is..
2016. nov. 26. 12:38
 17/23 anonim válasza:
Néhány méterre, ö a földszinten, mi az emeleten, két különálló lakásban.Igy igazából külön lakunk.Jó a kapcsolatunk
2016. nov. 26. 13:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Mivel járom a Világot így változó, 250km, 2000km néha több. Nagyon jó a kapcsolatunk, szinte minden nap telefonálunk, képeket küldünk egymásnak.

Már sokkal jobb külön, amikor még tizenéves voltam akkor velük volt jó, de már nem tudnám elképzelni hogy a szüleimmel fogjak.

2016. nov. 26. 13:52
 19/23 anonim ***** válasza:
18 vagyok, mi havonta egyszer találkozunk szinte mindig, van amikor gyakrabban is és évi 3-4x megyünk együtt nyaralni.
2016. nov. 26. 13:53
 20/23 anonim ***** válasza:

Gyalog kb. 5 perc, szabályosan közlekedve (elsétálva a lámpáig) 10 perc.

Jó a kapcsolatom vele, sokáig együtt is dolgoztunk, így napi szinten találkoztunk. Sajnos ő nagyon elfoglalt, úgyhogy ritkán van ideje rendesen átjönni, beszélgetni, unokázni, de majd talán ha nyugdíjas lesz... Telefonon sokszor beszélünk, 1-2 naponta, mondjuk munkahelyi dolgok miatt is, nem csak úgy, csacsogni, de azért azt is szoktunk :D Találkozni 1-2 hetente, vagy ahogy kijön a lépés.

2016. nov. 26. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!