Régebben amikor kisebbek voltatok, mit kamuztatok a szüleiteknek? (sulival kapcsolatban).
Én sem hazudtam a szüleimnek sosem, ha a jegyeimrôl kérdeztek, sôt, magamtól mondtam el mindent nekik.
Egyébként nekem is olyan memóriám van, hogy megjegyzem, amit hallok/látok, emiatt osztályelsô voltam, de ha nem így lett volna, akkor sem hazudtam volna, mert tisztelem annyira a szüleimet, hogy igazat mondjak nekik.
Off: Nem értem, miért vannak ennyire lepontozva azok a válaszok, amiket olyanok írtak, akik nem hazudtak sosem.
Szerintem sem teljesen normális, ha az ember hazudik a szüleinek, mikor ôk tartják el, jót szeretnének neki, a haladását segítenék - ezt onnan gondolom, hogy a kérdezô szülei voltak szülôin.
Tehát ha bántották volna a rossz jegyért, akkor megértem, ha mondjuk a matek jegyeket eltitkolja - ha nem megy neki a matek -, de ha lustaságból nem jók a jegyek, akkor nem.
19/L
Az #5-os allitasod ellentetben all ezzel a kerdeseddel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__vadallatok__8255541-a..
Bar ez:
"Még most is sokat hazudok,lelkiismeret nélkül."
igaznak tunik...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!