Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kérjem meg anyukámat...

Görög Diána kérdése:

Hogyan kérjem meg anyukámat hogy legyen nyuszim? Csak mert már türelmetlen vagyok kivárni a, , majd"-ot.

Figyelt kérdés

Nagyon tapasztalt vagyok a nyuszik terén, de a szüleim ezt nem hiszik el így nem nagyon van kedvük nyuszit tartani. Tudnátok valami tippet adni hogy hogy kérjem meg őket?

Negatív választ köszönöm nem kérek.

2016. nov. 24. 19:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 10 évesen hatalmas bociszemeket meresztve könyörögtem anyáéknak egy kutyusért. Megmutattam nekik hogy komolyan veszem, szóval tettem érte. Kutyatartásról szóló könyveket bújtam, meg eleget tettem a szokásos "ha jó a bizonyítványod" kitételnek is. Azóta is megvan a kutyus, és bár nem egy álomkutya, így szeretjük :) szóval mutatsd meg a szüleidnek hogy komolyan veszed, és hogy te fogod gondozni a nyuszit.
2017. júl. 13. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!