Facebookon elkezdtem levelezni egy külföldi emberrel, aki menedzser. Egész sokat írtunk egymásnak, és kért képeket meg egy videót, amin angolul beszélek, és el is küldtem, és szerinte jó lennék modellnek és színésznőnek és ki akar vinni New York-ba. De az anyukám nem enged el, plusz még nagyon mérges is lett rám, hogy itt idegen embereknek küldözgetek képet magamról, meg el akarok velük menni, főleg külföldre. Mit csináljak, hogy elengedjen? 13 vagyok és lány (ha ez számít valamit).
Anyukád helyében kiköttetném a netet, ez lenne a büntetésed, amíg meg nem jön a kicsi eszed .
2016. júl. 1. 19:45
2/49 anonim válasza:
Ha nem írod a korod akkor is tudjuk hogy rettentő gyerek vagy még. Hidd el, az a pasi csak kihasználni akar, a fejem merem rátenni hogy ha ki is vinne,(amit kétlek) legfeljebb prostinak.Nagyon is igaza van anyukádnak, és ne küldözgess senkinek fotókat meg videókat magadról.
2016. júl. 1. 19:46
3/49 anonim válasza:
Ez nem túl szép, hogy igaz legyen? Ha egy gyereknek azt mondják amit hallani akar, nyilván vágyni fog rá.
Szerinted mekkora az esélye hogy egy külföldön élő "menedzser" 13 éves magyar lányokat (ezek után lehet egyre több felkiáltójelet is tenni) keres, és felveszi velük a kapcsolatot, hogy végül elhívja magához?
Benned semmi kétség nem is merült fel?
2016. júl. 1. 19:47
4/49 anonim válasza:
Én nem vagyok a konzervatív nevelés híve, de teljesen megértem, hogy anyukád nagyon mérges.
2016. júl. 1. 19:48
5/49 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem enged el, mert lehet, hogy élve már haza se jönnél... nagyon veszélyes ez a világ, és ne higyj el mindent mindenkinek, aki szépeket mond.
Anyukád nem hiába mérges rád.
2016. júl. 1. 19:49
6/49 anonim válasza:
Kislány, az emberi naivitás szobrának megfaragásához nyugodtan modellt állhatnál! Anyukádnak meg legyél hálás, hogy megóv egy pedofil állattól! Bár két kijózanító pofont azért megérdemelnél.
2016. júl. 1. 19:55
7/49 anonim válasza:
Telefont elvenném, netet kiköttetném, de először 0-24-ben nézetném veled az eladott, kizsákmányolt veled egykorú lányokról való dokumentumfilmeket, hogy legyen egy kis rálátásod a dologra, és megjöjjön az a csepp eszed!
2016. júl. 1. 20:01
8/49 anonim válasza:
Segítséget kérő kérdés és fél óra alatt nem reagál a kérdező = reakcióteszt, valószínűleg kamu kérdés.
2016. júl. 1. 20:05
9/49 A kérdező kommentje:
De az anyukám még sose volt rám mérges, egyszer se. :(
És ez az ember tényleg ügynök, mert írta, hogy hívják meg melyiknél dolgozik, és megtaláltam az ügynökség oldalát is, meg rajta a pasi képét is. Ráadásul nem is ő lenne az ügynököm, hanem valami Gina nevű nő. Nem tudom, hogy talált meg, de belájkoltam egy csomó modelles meg színészetes oldalt, lehet, hogy így.
2016. júl. 1. 20:05
10/49 A kérdező kommentje:
10-es, vagy csak más dolgom is van a gépezésen kívül. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!