Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen? 13/L

Figyelt kérdés
Facebookon elkezdtem levelezni egy külföldi emberrel, aki menedzser. Egész sokat írtunk egymásnak, és kért képeket meg egy videót, amin angolul beszélek, és el is küldtem, és szerinte jó lennék modellnek és színésznőnek és ki akar vinni New York-ba. De az anyukám nem enged el, plusz még nagyon mérges is lett rám, hogy itt idegen embereknek küldözgetek képet magamról, meg el akarok velük menni, főleg külföldre. Mit csináljak, hogy elengedjen? 13 vagyok és lány (ha ez számít valamit).
2016. júl. 1. 19:39
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Ha a fejed tetejére állsz, sem fog elengedni, egyetlen felelősségteljes szülő sem tenne ilyet, szokd meg a gondolatot.

Anyukád nagyon helyesen szidott le, amiért idegenekkel szóba állsz a facebookon (vagy bárhol), bár hozzáteszem, ezt nem a Facebookra (vagy bárhova) való regisztrálás után kéne megtenni, hanem előtte beszélgetni az internet helyes használatáról. Lehet, hogy megtette, csak egyik füleden be, másikon ki, ezt persze nem tudom.

Viszont, ha ennyire vágysz erre a dologra, kezdd kicsiben, biztonságosan. Lövésem sincs, hol élsz, Budapesten-e, vagy vidéken. Ha Pesten, egyszerűbb, vannak normális, leinformálható casting cégek, amik tényleg nem szervkereskedelemmel és kislányok erőszakolásával foglalkoznak (tudom, mert regisztráltam régebben pár helyre, suli mellett jó volt). Ha vidéken élsz, keress színjátszókört, általában azért az szokott lenni. Vagy színjátszótábort. Én statisztáltam egy vidéki város színházában középiskolásan, és rá is jöttem, hogy a színészet nem abból áll, hogy illegsz-billegsz kicsit - igaz, nem is lettem színész. De kicsit belekóstolhatsz.

Szóval, miután, mondom miután elmúlt anyukád teljesen jogos haragja, próbáld meg felvetni ezeket a lehetőségeket.

New York megvár.

2016. júl. 1. 21:48
 42/49 A kérdező kommentje:

#41, jó ötlet, kipróbálom. :)

#43, hát igazából már kezdek beletörődni, hogy ki kell hagynom New York-ot. Csak nagyon felpörögtem a lehetőségtől, de az anyukám nélkül úgyse fog összejönni, őneki meg ez túl sok. Van pár osztálytársam, akik be vannak regisztrálva statisztának, majd megkérdezem őket. Ezt talán még az anyukám is meg fogja engedni, legutoljára szeptemberben akartam színjátszóba menni, de azt mondta, nem mehetek, mert nagyon drága. Remélem az ügynökségek nem drágák.

2016. júl. 1. 21:56
 43/49 anonim ***** válasza:
84%

Attól függ, hova regisztrálsz. Itt sem szabad bedőlni a csillivilli viszünk hálivúdba meg Milánóba szövegeknek, mert van ilyen is, aztán hamar kiderül, h ja, amúgy fizessél ki 300ezret portfólióra. Na, akkor kell őket otthagyni.

Kérdezd meg, akik már regisztráltak, hogy hova érdemes, mennyibe szokott kerülni a regisztráció. Van, ahol pl az első munkádból vonják le azt az összeget.

2016. júl. 1. 22:02
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Kislány gondolkozz már! Vadidegen embernek nem küldünk magunkról képet! Bármilyen elmebeteg ember kiadhatja magát bárkinek. Hány ilyen esetről hallottunk már? Az ember elviszi a lányt "modellkedni" aztán modellkedhet az utcasarkon és a családját soha tobbet nem látja.
2016. júl. 1. 22:50
 45/49 anonim ***** válasza:
97%
Ha ez az ügynök igazi is ( amit nagyon kérlek, én is leszedhetek egy képet netről, majd azt mondom én vagyok az), miért pont egy alig ismert országban élő kislánynak írna, hogy menjen színészkedni, amikor ott helyben több száz vagy ezer jelentkező közül választhatna, akik ráadásul a nyelvet is anyanyelvi szinten beszélik. Továbbá macera sincs vele, hogy utazzanak ki, hanem ott vannak helyben.
2016. júl. 1. 23:26
 46/49 anonim ***** válasza:
81%
Én csak annyit kérdeznék: nézel te ki feleolyan jól mint a Palvin Barbi?
2016. júl. 2. 00:03
 47/49 anonim ***** válasza:
74%

Fogd már fel kérlek ,hogy ez nem ilyen egyszerű. lehet lepontozni , de 13 évesen nem lehetsz ennyire buta ,hogy nem látod be ennek a veszélyeit. Gondolkozz egy kicsit ,hogy ennek mekkora az esélye , még ha szép is vagy.

Anyukádnak igaza van , hallgass rá. Ha valaki tényleg ügyes 18 évesen is el tud helyezkedni. Egyébként ,meg nem egy leányálom modellnek lenni. Valószínűleg elvakít téged a sztárok körül lévő csillogás , de ez nem ilyen egyszerű. Maradj otthon a fenekeden , élvezd ki ,hogy gyerek lehetsz (tapasztalat) - csak néhány évvel vagyok idősebb , és ennyi idősen én is hirtelen akartam felnőni , de fölösleges ,mert annyira elmegy az a néhány év amíg még gyerek lehetsz. És a modellek élete nem a gondtalanságból áll , ami neked most még lehetne. 18 évesen is ráérsz ilyenekre , amikor már jobban áttudod látni a helyzeteket.

2016. júl. 2. 00:17
 48/49 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy igazi-e az ügynökség vagy sem. Ilyen idősen nem dolgozhatsz szülői hozzájárulás nélkül és anyád nem akar hozzájárulni, úgyhogy itt vége a történetnek. Egyedül nem írhatsz alá semmilyen szerződést, nem dolgozhatsz semmilyen munkakörben gyerekként. Sőt ki se tudnál menni Amerikába, mert 14 éves kor alatt egyedül nem engednek fel a repülőgépre! Ha meg is próbálnád, a rendőrség vinne haza, aztán 18 éves korodig szobafogságra lennél ítélve, a sulin kívül nem lennél elengedve sehova. Kell ez neked?
2016. júl. 2. 07:28
 49/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, közben történtek dolgok. :) Amikor elmentem aludni, anyukám bement a Facebookomba és beszélt a pasival és lemondta a dolgot. Már nincs is az ismerőseim között se. Nekem meg azt mondta, hogy nagykoromban úgyis vagy 40-50 évig dolgoznom kell majd, úgyhogy addig örüljek, amíg nem kell. Színjátszóra még mindig nem ad pénzt, de azt megengedi, hogy hobbiból elmenjek szünetekben statisztálni oda, ahová az osztálytársaim is, de csak akkor, ha nem szervezkedek többet a háta mögött, nem adok meg idegeneknek személyes adatokat és nem küldök képeket, jól tanulok, és eljön velem mindenhova. És ha valaki idegen rámír, akkor azonnal szólok neki.

Nekem ez igazából jó is. Ha keresek valami pénzt a statisztálással, azt végülis elkölthetem színjátszóra is, vagy amire csak akarom. Mire nagy leszek, már lesz a statisztálásból tapasztalatom, meg addigra tudni fogom, hogy milyen ez az egész színészet.

2016. júl. 2. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!