Hogyan szedjem rá anyukámat, hogy elengedjen a barátomnál?
Kérd meg anyudat, hogy meséljen a 17 éves koráról. Ő hogy élt akkor, volt-e udvarlója, tiltották-e a szülei stb.
A legtöbb anyuka valamiért elfelejti ,hogy anno annak idején 17 évesen hasonló gondokkal küszködött mert őt is tiltották a barátjától.
Én is anyuka vagyok, és a lányom 19 éves. Én is korainak tartottam, hogy a lányom 17 évesen a barátjánál aludjon..Én is tiltottam, annak ellenére, hogy kedveltem a barátját.
A lányom cselesen kifaggatott az én 17 éves világomról. Jöttek az emlékek.. Akkor döbbentem rá, hogy 17 évesen már nem voltam szűz, már együtt aludtam a párommal. Akkor értettem meg, hogy a lányom már nem az én kicsi lányom, hanem egy nagy lány aki pontosan tudja mit akar...Azóta nem tiltok semmit..Nálunk bevált, talán nálad is beválik majd.(egy próbát megér)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!