Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen?
Most szilveszterkor mennék barátaimmal bulizni, de anyum mondta, hogy nem enged el, mert kicsi vagyok még. De nem értem, mert ahova szeretnék menni, ott már nagyon sokszor voltam és mindig megengedte. Azt is mondta, hogy sok a suhanc ilyenkor és, hogy emiatt félt engem, de nem egyedül mennék, mert jön velem két 18 éves, egy 16 éves és két 14 éves barátom is. Hogyan vegyem rá?? Léccives segítsetek!! Nagyon fontos lenne!!!
15/L
Szerintem is mutasd be azokat, akikkel mész, és kérj meg egy nagyobbat (18), hogy kísérjen haza, és szóljon anyukádnak is, hogy majd hazakísér és vigyáz rád. Igy remélhetőleg elenged majd. Ha pedig nem, akkor nincs mit tenni sajnos.
Engem simán elengedtek, egy kérésre, pedig nem is ismerik azokat akikhez megyek. :P Csak annyit tudnak, hogy a haveromhoz megyek, és a nővéréhez, akivel egy suliba járok. :D
Esetleg ígérd meg anyukádnak, hogy nem lesz se pia, se cigi, se drog. Engem mindig ezzel a feltétellel engednek el. :) Persze az már rajtad áll, hogy betartod-e az ígéretet, vagy sem. :)
Sok sikert neked, és B.U.É.K.!
Puszii. ^^
15/F
Mondtam anyunak h. nem fogok se cigizni, se piálni, se drogozni. és anyum ugyis tudja h. ezektől a dolgoktól "undorodom". Hát beszéltem az oszt.társammal h. haza-e tudna kisérni a pasijával de nekik nem jó mert utána oszt.társamékhoz mennek. de milyen jó neked h. csak úgy elengednek=)
köszike és neked is B.U.É.K.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!