Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen Budapestre színházba kíséret nélkül?
szia!
Miért akarsz kíséret nélkül menni?? Annyi baj lehet belőle...De az a gond hogy hiába írja ezt az ember, ha vki tapasztalatlan , azt fogja hinni, hogy csak savazni tud a másik....
hááát sztem oszd ki jól, had vegye észre magát :D kiabálj :D mondd el hogy nem vagy már kisbaba, nyugodtan elengedhet, pláne hogy nem is diszkóba mész, hanem színházba. Miko akar elengedni? 30 évesen?
Hidd el, most kell lépned, külömben a fejedre nő és semmit se fog megengedni. Még 25 évesen is megszabná, mit tegyél és mit nem.
Szia:
18.L
Szerintem talán azért aggódik, hogy hogyan jönnél haza. Van olyankor buszod, vonatod? Mondjuk én 18 évesen jártam Pestre koncertekre is (200km), igaz, anyám aggódott eleinte, de látta, hogy egy darabban kerülök haza mindig :)Szerintem ennyi idős korban jó is, ha az ember kiéli ezeket a dolgokat, amikor még nincs gyereke, férje, és szabadon jöhet-mehet. Különben mikor akarsz menni színházba? És merre laksz? Én tök elmennék veled, Pesten még úgyse voltam színházban, pedig már régóta szeretnék.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!