Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen Budapestre színházba kíséret nélkül?

Figyelt kérdés
Nagyon messze lakom a fővárostól,ezért barátnőkkel soha nem engedett még el,eddig mindig csak a bátyám kíséretében mehettem.
2009. nov. 22. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy nem akar-e ő veled menni? Útközben megbizonyosodhat, hogy tudod kezelni a helyzetet és legközelebb már nyugodtan elenged.

A kiabálásnak semmi értelme. A rátermettség nem kor kérdése, lehet az ember 18 évesen is teszetosza, tehát erre inkább ne hivatkozz. Ellenben be kell neki bizonyítanod, hogy tévesen ítél meg, tudsz magadra vigyázni és a helyzet sem tartogat több veszélyt annál, mint mikor a közértbe mész le kenyérért.

2009. nov. 22. 13:32
 12/17 anonim ***** válasza:
Hú, na akkor én nem tudok veled menni, mert pont a másik irányban lakom, te észak, én dél :)
2009. nov. 22. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy sem tudod neki bebizonyítani hogy nem kell érted aggódnia (legalábbis én már próbáltam és mindig talált kifogást) ellenben amikor megmondtam neki a magamét, mindjárt érezte, hogy milyen fontos ez nekem, és hogy neki is át kell gondolnia a dolgokat
2009. nov. 22. 14:36
 14/17 A kérdező kommentje:
Anyám nem szeret sehova sem járni,utál szórakozni,olyan otthonülős típus,tehát ő nem jönne velem
2009. nov. 22. 14:57
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Saját pénzből mész, törvényesen is felnőtt vagy. Ha anyád ilyen korban SZÍNHÁZBA se enged el, mit vársz mi lesz később?? És mondjuk az nem megoldható, hogy kerestek valami kis olcsóbb hotelt a könyélke és ott alszotok éjjel? Másnap meg mehetsz haza.

Ne hagyd magad, hogy anyád belőled is egy otthon ülő, megsavanyodott embert csináljon!

2009. nov. 22. 18:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Amúgy is eléggé otthon ülő vagyok
2009. nov. 22. 19:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem csodálkozom, hogy anyukád félt. Itt sok szörnyűség van mostanában. Nem tudnád megoldani, hogy valakinél alszol és másnap reggel mentek haza? Ha úgy gondolod, hogy biztoságban vagy, akkor győzd meg erről anyukádat. Aztán meg tudod, ha elenged, övé a felelősség. Mert hogy minek engedett el. Viszont, ha betöltötted a 18-at, ezt is mondhatod: (persze, csak szép nyugodtan) Anya, tudom hogy szeretetből féltesz, de nekem a színház fontos, és ha nem egedsz el, akkor is elmegyek.(így nem az ő felelőssége, hanem a tiéd)
2009. nov. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!