Hogy vegyem rá anyukámat hogy elengedjen lovagolni?
az a helyzet, hogy bár a lovazás egy nagyon jó dolog ( elég sok ideig csináltam, 7 éves korom óta),az olyan hely, ahol jól tartják a lovakat és szakszerű az oktatás (még ha nem is akarsz versenyre járni, az alapok megtanítása ahhoz hogy hobby szinten élvezhesd a lovaglást, minimum 2-3 év) piszkosul drága .igazából a lovaglást nem kéne balettal és zongorával összehasonlítani ( zongoráztam is,kijártam 8 évet :) ), mert a balett mint tánc és a zongora mint zene, művészet(mármint szó szerint), a lovaglás pedig sport. megmondhatod anyukádnak, hogy a lovaglás csak annyira veszélyes , mint minden más sport. de ha nem engedi, ne erőltesd, csak próbáld megértetni vele hogy számodra ez milyen fontos lenne. ha nyafogsz neki vagy hisztizel, az ellenkezőjét éred el annak amit akarsz.
L/18
Szia! Hány éves vagy? Merre felé laksz?
Azt tanácsolom, fogd kézen egyszer az anyukádat és vidd el egy lovardába megnézni néhány lovagló órát! Ez egy csodálatos sport, én 16 éve lovagolok. De veszélyes is, mint minden sport... Vidd olyan helyre, ha még kicsi vagy, ahol pónik is vannak és olyan órát nézzetek meg, ahol pórikon oktatnak! Aztán vidd oda az óra után az oktatóhoz és kérd meg az oktató, hogy meséljen anyukádnak a lovaglás előnyeiről és a veszélyeiről is. Az oktató egy hiteles szakember, akinek az anyukád hinni fog. Sajnos való igaz, hogy a lovaglás nagyon drága, de nem drágább, mint a többi hobbi, ha mondjuk egy héten egyszer kimész vagy nyáron elmész táborba. Ha pedig bérlettel lovagolsz, még olcsóbb. Tudsz a környéketeken lovardákat? Vidd el oda az anyukád! Ha nem tudsz, írd meg merre laksz és keresünk neked jó helyeket! (24/L)
12 éves vagyok
Szeghalom lakok
még úgy konkréten nem talátam lovardát:(
Szeghalmon*
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!