Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy vegyem rá anyukámat hogy...

Hogy vegyem rá anyukámat hogy elengedjen lovagolni?

Figyelt kérdés
Anyukám lehet nem engedi meg hogy majd nyáron elmennyek lovagolni.Mert szerinte leesek és agyonnyom!Meg hogy miért nem tudok valami normális dolgot csinálni pl.zongorázni vagy balettozni.Hogy tudnám rávenni hogy elengdjen és elhiggye hogy tényleg szeretem a lovakat?
2010. febr. 13. 18:08
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ok;)
2010. febr. 16. 16:14
 12/19 A kérdező kommentje:

néhány napja tesómmal meg pár lánnyal kimentünk a játszótérre és ott volt egy bácsi a lovaival odamentünk és megkérdeztük hogy megetethetjük e őket megengedte miután hazamentünk elmeséltem anyának hogy milyen jó volt ő meg rámförmedt hogy mi lett volna ha megrug nyomorékok lennénk.Meg akárhányszor mesélek neki a lovakrol mindig csak rázza a fejét.Hogy fogok majd eljutni így lovagolni ha még attol is rosszul van ha csak etetem őket?

Ti mit csinálnátok ilyenkor?

2010. ápr. 19. 16:27
 13/19 anonim ***** válasza:
én is járok lovagolni..van is 3 lovam..én úgy vettem rá anyáékat ,hogy..minden hétvégén megmutatom az ellenőrzőm..hogy lássák javítottam-e ..de úgy is lehet,hogy mondod..a szüleidnek,hogy szeretnék lovagolni mert azt mongyák nagyon jó sport..:D
2010. ápr. 19. 16:59
 14/19 anonim ***** válasza:
lehet kapni olcsón kobakokat,gerincvédőt..ilyesmit..de akinek nincs rá pénze vannak lovas turkálók ott olcsóbb
2010. ápr. 19. 17:01
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy anyukád fél a lovaktól?Amúgy keress egy megbízható lovardát ahol jól vannak tartva a lovak,jó az oktató,rendes a felszerelés(jól ápolt nyergek,lószerszámok) stb..Nekem is csak 1 éve engedték meg hogy egész évben járhassak, mert találtam egy nagyon jó helyet itt a közelünkben.
2010. ápr. 19. 18:22
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Vágd fejbe egy fadarabbal és majd elgondolkodik rajta ... O.o
2010. ápr. 19. 18:27
 17/19 anonim ***** válasza:
sztem utána már nem kell gondolkodnia, de legalább többször nem lesz gond vele! (Y)
2010. ápr. 19. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:

mivel még fiatal vagy, ezért jobb helyeken kötelezően viselned kell kobakot, néhol gerincvédőt is. Ezt a lovardák biztosítanak.

Lovas balesetekről, tizenpár év lovaglás során is elég keveset hallottam.

néha én is oktatok, és mindig nagyon figyelünk a biztonságra. Csak megfelelő lóra, megfelelő felszereléssel ültetünk fel lovasokat.

Eddig nálam két lovas esett, és mindkét alkalommal én ijedtem meg jobban :)

szóval arra figyelj, hogy tényleg egy jól felszerelt biztonságos heylre menjetek. És véletlenül se halljon rémtörténeteket :)

a lovasok.hu honlapon pl tudsz közeli lovardát nézni :)

semmi képpen ne a "szomszéd" bácsi lovain tanulj, nem biztos h tud oktatni

ja, és nyári táborba messzebbre is mehetsz, néhányat tudok is magánban mondani :)

2010. ápr. 19. 23:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Regisztrálj be a lovasok.hu-n, most van a nyitott lovardák program. Menjetek el anyukáddal együtt, hogy lássa.
2010. ápr. 20. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!