Hogy vegyem rá anyukámat hogy elengedjen lovagolni?
néhány napja tesómmal meg pár lánnyal kimentünk a játszótérre és ott volt egy bácsi a lovaival odamentünk és megkérdeztük hogy megetethetjük e őket megengedte miután hazamentünk elmeséltem anyának hogy milyen jó volt ő meg rámförmedt hogy mi lett volna ha megrug nyomorékok lennénk.Meg akárhányszor mesélek neki a lovakrol mindig csak rázza a fejét.Hogy fogok majd eljutni így lovagolni ha még attol is rosszul van ha csak etetem őket?
Ti mit csinálnátok ilyenkor?
mivel még fiatal vagy, ezért jobb helyeken kötelezően viselned kell kobakot, néhol gerincvédőt is. Ezt a lovardák biztosítanak.
Lovas balesetekről, tizenpár év lovaglás során is elég keveset hallottam.
néha én is oktatok, és mindig nagyon figyelünk a biztonságra. Csak megfelelő lóra, megfelelő felszereléssel ültetünk fel lovasokat.
Eddig nálam két lovas esett, és mindkét alkalommal én ijedtem meg jobban :)
szóval arra figyelj, hogy tényleg egy jól felszerelt biztonságos heylre menjetek. És véletlenül se halljon rémtörténeteket :)
a lovasok.hu honlapon pl tudsz közeli lovardát nézni :)
semmi képpen ne a "szomszéd" bácsi lovain tanulj, nem biztos h tud oktatni
ja, és nyári táborba messzebbre is mehetsz, néhányat tudok is magánban mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!