Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyukámat,...

Hogy vegyem rá anyukámat, hogy elengedjen? 13/L

Figyelt kérdés
Facebookon elkezdtem levelezni egy külföldi emberrel, aki menedzser. Egész sokat írtunk egymásnak, és kért képeket meg egy videót, amin angolul beszélek, és el is küldtem, és szerinte jó lennék modellnek és színésznőnek és ki akar vinni New York-ba. De az anyukám nem enged el, plusz még nagyon mérges is lett rám, hogy itt idegen embereknek küldözgetek képet magamról, meg el akarok velük menni, főleg külföldre. Mit csináljak, hogy elengedjen? 13 vagyok és lány (ha ez számít valamit).
2016. júl. 1. 19:39
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes googleban rákeresek a képekre, akkor több oldalra is elnavigál :P
2016. júl. 1. 20:31
 22/49 Gipsz Jakab #42 válasza:
100%

Nyilván tökéletesen lehetetlen dolog volna lementegetni képeket egy valódi ügynökség oldaláról, csinálni vele egy kamu FB profilt hogy utána naiv kis pics....izé, akarom mondani 13 éves érett, felnőtt, tapasztalt Nőket tudjanak módszeresen átb.szkurálni....

Itt szeretném halkan megjegyezni, hogy én meg egyébként egy gazdag arab olajsejknek vagyok a fia, aki egy nagy valag pénzt örökölt az apjától...csak hát ahhoz hogy ezt kitalicskázhassam az országomból, küldened kell nekem félmillió forintot....

2016. júl. 1. 20:31
 23/49 A kérdező kommentje:

#22, az Instájukon több minden van, az is, hogy milyen munkákat kaptak náluk az emberek.

[link]

2016. júl. 1. 20:32
 24/49 A kérdező kommentje:

Még az amerikai színész szakszervezet oldalán is fent van ez az ügynökség, ennyire nem lehetnek profi csalók.

[link]

Szerintetek? :S

2016. júl. 1. 20:41
 25/49 anonim ***** válasza:
100%

Oké, tegyük fel, valós az oldal és a személy is.

De láttad webkamerán? Lehet más férfi várna téged a reptéren, és nem ő.

2016. júl. 1. 20:41
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem olvastam el mindenki válaszát,csak a kérdésed,így arra válaszolok.

13 éves vagy és lány. Úgy látszik,téged nagyon könnyű becsapni. Ne bízz vakon a menedzserben,mert könnyen lehet,hogy valami illegális dolgokra akar rávenni(hogy neked mi az illegális,azt a fantáziádra bízom).

Anyukád helyében én aggódnék,és elbeszélgetnék veled erről. Mert lehet,hogy átverés,kamu,de az is lehet,hogy valós az ajánlat. De az biztos,hogy a menedzserrel felvenném a kapcsolatot,majd megbeszélnék vele egy találkozót,ahová mindketten elmennénk.

U.I.: Szerintem elég nagy felelőtlenségre vall,ha a neten küldözgetsz magadról képeket,egy magát külföldi menedzsernek tituláló,vadidegen alaknak,nem is sejtve,hogy ennek lehet még valami következménye...Lásd Amanda Todd esetét...

Egy szintén 13 éves lány.

2016. júl. 1. 20:42
 27/49 anonim ***** válasza:
80%

Alapkérdés: neked mi keresnivalód van az USA-ban 13 évesen, egyedül?

Azon kívül hogy beetettek minden széppel-jóval és te már arról álmodozol hogy híres modell leszel, ahogy a tinilányok nagy része a médiában szeretne elhelyezkedni mert büdös a normál munka?

2016. júl. 1. 20:43
 28/49 A kérdező kommentje:
#29, a pasi azt mondta, hogy vinnem kell anyukámat, mert én nem is írhatok alá szerződést a korom miatt, neki is ki kéne jönnie velem. Csak azért gondoltam, hogy egyedül megyek, mert anyukám nem egyezne bele, még abba se ment bele, hogy itthon színészkedjek.
2016. júl. 1. 20:51
 29/49 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha anyukád ennyire ellenzi az egészet, akkor te minek erősködsz? Nem kéne inkább a bölcsebbre hallgatnod? Anyukád nem hiába mondja amit mond. Bár úgy tűnik téged nem érdekel.
2016. júl. 1. 20:53
 30/49 A kérdező kommentje:
31-es, mert kicsi korom óta modell és színésznő akarok lenni. Az anyukám meg akarja, hogy legyek szállodamenedzser, és az meg őt nem érdekli, hogy én nem akarok az lenni. :(
2016. júl. 1. 20:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!