Meddig kell előtérbe helyezni gyermekünket magunkkal szemben?
Te nagyon rendes vagy a lányoddal és unokáddal szemben, legyél jófej a férjeddel is. Ha sok a két hét, menjetek 10 napra, arra talán rá tudod beszélni és így mindenkinek jó lesz. Én ezt tenném.
Lelkiismeret furdalásod semmiképp se legyen, ha hazajössz egy kipihent, vidám nagyit kapnak vissza a lányodék! Jó utazást és jó kikapcsolódást!
Értem én, hogy segíteni kell a gyereket, de veletek mi lesz? Ha nem kapcsolódtok ki ki fogtok égni és akkor lesz igazán baj.
Megérdemlitek a pihenést. A lányod meg minden segítség mellett is képes kell legyen gondoskodni a családjáról - Ha már elég érett volt, hogy szüljön.
Szerintem nagyjából eddig! Felnőtt nő, saját családja van, akiért ő vállalt felelősséget, és neki kell a gyerekét előtérbe helyeznie.
Irigylésre méltó helyzeteben van már azzal is, hogy a személyedben kapott egy készséges nagymamát, akire számíthat, és segít nekik EGYÁLTALÁN.
Nyugodtan menjetek el kettesben két hétre, ennyit megérdemeltek, a lányodéknak visztek valami jelképes apróságot karácsonyra, és rázódj vissza a vállalkozásodba! Neki is meg kell állnia a helyét anyaként, egy baba mellett ellátni a háztartást nem olyan emberfeletti kihívás, a többségnek különösebb károsodás nélkül sikerül.
Továbbra is adj nekik egy háztáji terményeket, ez a legtöbb kisgyerekes család számára hatalmas segítség, és figyelj néha a kicsire, stb. De nem kell ilyen mértékben őrködni az életük felett, mert nem lesz jó vége. Túlságosan természetes lesz az, hogy rátok támaszkodnak, és el fogják várni, viszonzás nélkül.
Semeddig
Te a szuloje vagy nem a rabszolgaja
Szep h segited, de a sajat magad es a.parod.rovasara nem kellene ...
Az anyagiakat oldjak meg ha mar csaladja van akkor ennek is mennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!