Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet önszántunkból menni...

Lehet önszántunkból menni nevelőintézetbe/gyerekotthonba?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Apum meghalt mikor 3 éves voltam. Van 2 bátyám akik nem laknak itthon. Anyummal élek. Nem szeretnék vele lakni, nekem édes mindegy hova mennék csak el innen. Mióta középsulis vagyok rengeteget veszekedünk. Ma eltiltott a barátaimtól és nem akar sehova engedni. Nem tudom hova mehetnék. Utálom a családom. 2 bátyám sem foglalkozik velem, nem tudják min megyek keresztül. Akkora egy lelkiszartömb vagyok h azt nem lehet megérteni. Annyi a lényeg h önszántamból belehet valahova kerülni? Ha nem akkor hogyan?

#gyerekotthon/nevelőintézet
2016. nov. 19. 20:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
21%

Neharagudjatok! de ahogy olvasom a válaszokat egyre jobban elszomorít ez az egész! miért kell mindenből roma(cigány)kérdést csinálni?!

pont az a legnagyobbik problémája most? szerintem nem!

én azt mondom,hogy ülj le anyuddal mikor azt látod hogy lehet vele beszélni és mond el neki hogy neked ez így nem jó vagy hogy mi nem tetszik.

ő is fejtse ki neked hogy miért tiltott el a barátaidtól,miért nem akar sehova engedni mi a problémája neki? nem hiszem olyan nagy a baj hogy intézetbe kell menj! ne légy te se elhamarkodott igaz hogy pont abban a korban vagy hogy ellenkezel,jobban meg van a véleményed dolgokról,de ne tégy olyat amit később vissza sírnál!!!!

2016. nov. 19. 23:58
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
most nem az a legnagyobb problémája. de ha az intézetben elnyomják a cigányok, akkor az lesz a legnagyobb problémája.
2016. nov. 20. 00:35
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
régen én is azt gondoltam, hogy van rendes cigány. s a gyerekemet olyan óvodába adtam, ahol cigányok is vannak. mert ők is emberek. most a gyerekem is tudja, hogy vannak rendes cigányok. csak azt nem tudja egyikünk se, hogy hol...
2016. nov. 20. 00:37
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
Hidd el vannak! igaz ritkább! biztos igazatok van és azért vagytok ezen a véleményen mert rossz élményetek van velük kapcsolatban. de nem szabad mindenkit elitélni a szarmazása miatt és nem kell egy kalap alá venni. :)
2016. nov. 20. 01:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ma eltiltott a barátaimtól és nem akar sehova engedni. "

Egy gyerekotthonban még ennyire sem fognak.

2016. nov. 20. 01:42
 16/23 anonim ***** válasza:
30%
rendben, két kalap alá veszem őket. az a zsidókkal és n i g g e r e k kel együtt már 6 kalap.
2016. nov. 20. 02:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Aha, menj el intèzetbe! Ott majd minden nap elvernek, terrorizálnak testileg és lelkileg, aztán majd átgondolod, hogy hol érezted magad jobban. Gondolod majd ott azt csinálsz amit akarsz?

A bátyáidtól mit vársz? Nyilván saját életük van amit élnek, nem tudnak körbeugrálni minden nap. Tènyleg sz@.r lehet neked.

2016. nov. 20. 13:42
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2016. nov. 20. 13:46
 19/23 anonim ***** válasza:
18%
Vannak rendes cigányok, ez tény. Én hármat is ismerek. A másik fajtából meg több százat.
2016. nov. 20. 13:50
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
én még elhivatott pedagógust is láttam már! kettőt is!!!
2016. nov. 20. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!