Mit tehetnék ilyenkor?

Figyelt kérdés
Anyám folyton ordibál velünk, az egész utca ettől zeng. Borzalmas. Már elmondtuk neki, hogy nyugodjon le de nem hallgat ránk. Nagyon égő. Mit lehetne tenni
2016. nov. 19. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Így háttérsztori nélkül csak annyit tudok mondani: ne idegestítsétek fel a baromságaitokkal...
2016. nov. 19. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
2016. nov. 19. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Ideges embernek nem szabad mondani hogy nyugodj meg, ez sajnos olaj a tűzre . Mikor nem kiabál akkor nem lehet vele beszélni? Jó én nem tudom hogyan zajlik ott az élet de talán meg lehet próbálni. Neki is ártalmas ,másnak sem jó .
2016. nov. 19. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Szóval felzúzzátok anyátokat, utána meg azt akarjátok hogy fogja be? Én se csitulnék a helyében...
2016. nov. 19. 19:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem húzzuk fel, ilyen az alaphangja.
2016. nov. 19. 19:06
 6/7 anonim válasza:
0%
Sajnos sok az idegbeteg szülő. Sok mindent az ilyen beteg emberekkel nem lehet tenni. A válaszadók többségétől ne számíts sok jóra, mert ők is ideggyengék valószínűleg és inkább az áldozatot hibáztatják, minthogy szembenéznének a problémájukkal. Kitartást neked, ha felnőttél szakíts meg anyáddal minden kapcsolatot, hogy ne mérgezze tovább az életedet.
2016. nov. 19. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Meg sajnos sok a pofatlan kolyok, akiknek semmi sem eleg...
2016. nov. 19. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!