Mit tehetnek ilyenkor?

Figyelt kérdés

Kerlek segitsetek! Probalok rovid lenni. Van egy baratom 9 honapja, en pedig februarban toltom a 18at. Nem iszik nem drogozik egyetemen tanul a fiu. Van anyukam, aki mindigis egy eros szemelyisegu no volt, nehezen jottunk ki mindigis. Mostanaban miota elkezdodott a suli sosem engedi hogy lejojjon nalunk a baratom mert "faradt" es mert "nem kivancsi rank". Ez rosszul esik mert szoktunk ide oda menni de neha jolenne egyutt lenni is, es mivel en vagyok a lany nem mehetek mindig en hozzajuk. Nem ertem miert zavarja anyat ha csendbe ulunk a szobaba es miert ilyen. Ha pedig osszeveszek anyuval, azzal venyegetotik hogy nem engedi h idejojjon, ha pedig idejon, elintezi, hogy olyan rosszul erezze magat hogy elmenjen. Nem ertem hog hogy varja el ezek utan anya hogy normalisan beszeljek vele ... mit tegyek? Mar nagyon elegem van ezekbol a fenyegetozesekbol, es a baratom elott is mar eleg kellemetlen,pedig csak 1 heten max 2x talalkozunk a suli miatt.

Egy ketsegbeesett lany

2016. okt. 30. 20:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%

Ne is haragudj, de én sem örülnék, ha minden nap ott lenne nálunk egy idegen valakit. Neked lehet, hogy nem az, de anyukádnak igen.

Este, munka után otthon szeretek lazítani, nem pedig arra figyelni, hogy valakit kerülgessek.

2016. okt. 30. 21:17
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Sajnos nem sok mindent tudsz tenni; anyukádnak joga van eldönteni, hogy kit akar vendégül látni és kit nem. Ez majd akkor oldódik meg, ha külön tudsz költözni.

Ha téged szívesen látnak a barátodéknál, akkor menj te hozzájuk nyugodtan. Manapság már nem érdekes, hogy te vagy a lány, és akkor mi van?

2016. okt. 30. 21:21
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 kulon odairtam hogy heti 2 esterol lenne szo (pentek szombat)
2016. okt. 30. 21:48
 4/15 anonim ***** válasza:
57%
Talán anyukád csak hétvégén tudja kipihenni magát, vagy csak akkor van ideje takarítani, mosni, főzni. Ilyen kor nem akar egy idegent kerülgetni.
2016. okt. 30. 22:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Oke de akkor masnal hogy megy ez??
2016. okt. 30. 22:04
 6/15 anonim ***** válasza:
51%

Nem tudom, mit kell kerülgetni a fiún, ha bent csücsül a kérdező szobájában.

Megmondom én miről van szó: anyukának f..(férfi)hiánya van, és féltékeny a lánya szerelmi örömére. Szemmel láthatóan arra törekszik, hogy széjjelmenjenek a fiúval.

Ezzel nemigen lehet mit kezdeni. Küzdeni, elviselni, nyelni, harcolni aszerint, melyiket bírod jobban.

Mondjuk ha a fiú családja nem csinál problémát abból, hogy, mindig te vagy náluk, akkor te se problémázz ezen. Mondd el a fiúnak őszintén, hogy anyukád kellemetlenkedik és ha lehet, ne jöjjön fel hozzád.

Amúgy, szülőként én inkább annak örülnék, ha rendszeresen látnám gyerekem szerelmét és időnként beszélgethetnék vele. Nyugodtabban engedném őket együtt bárhová, ha ismerem a partnerét és tisztességes embernek tartanám.

2016. okt. 30. 22:15
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos anyukád parancsol, ő mondja meg, hogy ki teheti be a lábát a házatokba és mikor. Szerintem ne feszegesd a határokat, ne vidd oda a pasidat anyud engedélye nélkül, mert legrosszabb esetben kiteheti a szűrét. Ami ciki és kínos is.
2016. okt. 30. 22:19
 8/15 A kérdező kommentje:

Igen valoszinuleg igazatok van

Hat mar volt eset amikor megalazott elotte es kiabalt velem meg vele is es le kellett hogy lepjunk

Csak nem ertem eza heti 2 este miert faj ennyire neki?

18 evesen is ezt fogja csinalni velem?

2016. okt. 30. 22:24
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

"mivel en vagyok a lany nem mehetek mindig en hozzajuk"

Nincs összefüggés.

Röhögd pofán. Menj barátodhoz. Beszéld meg ezt barátoddal s kérj segítséget tőle.

2016. okt. 30. 22:35
 10/15 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem, gyakorold a nyelvtant! Az leköt egy időre...
2016. okt. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!