Arse kérdése:
SOS! Mit tehetnek ilyenkor a szulok?
Figyelt kérdés
Ket gyerekem elettarsai halalos ellensegek. Tobb mint 8 honapja 27 eves lanyom elkoltozott es azota nem beszel velunk, mert szerinte a batyja menyasszonyanak fogtuk a partjat a baratjaval valo veszekedeskor. Megjegyzem,hogy a gyerekeim elettarsai miatt alakult ki ez a kinos helyzet es nekunk semmi kozunk a veszekedesukhoz. Lanyom a felesegemet(EDESANYJAT!!) semmibe veszi, atnez rajta... ( naponta talalkoznak a munkajuk miatt). Hogyan tudnank kibekulni vele? Tanacsokat,otleteket kerek!2013. febr. 25. 21:39
2/2 A kérdező kommentje:
Spanyolorszagban lakunk es dolgozunk. Itt 9 eve vettem egy 3 szobas lakast(104m) amelyben egy egy szobaja van minden gyerekemnek. Konyha,furdo es a nappali kozos. A lanyom baratja (velunk elt 5 evig) munkanelkuli es onszantabol tobb mint egy evig nagytakatitast vegzett a lakasban hetvegeken. Amikor en elonyugdijas lettem kb.4 eve atvettem en a kozos resz takaritasat azota is en csinalom. A felesegem,lanyom es menyem dolgozik es a fiam is kissebb nagyobb megszakitasokkal . A lanyom baratja, es a menyem nem tartotta be a hazirendet(pl. fozes utan nem mindig hagytak tisztan es rendbe a konyhat vagy a lakasba erkezve nem mindig csereltek le a labbelit hazipapucsra) es emiatt allandoan kisebb nagyobb surlodasok voltak kozottuk , amelybe belekevertek a gyerekeimet is. A tavaly februarjaban amikor a fiam raszolt a vejemre, hogy suruljon fel a konyhaban mert a jarolapon latszik a papucsanak a helye kitort a veszekedes... A vejem szerint a fiam halgasson mert O soha se takaritott 5 ev alatt es szerinte a menyem is csak szemszurastol , nagyon ritkan es feluletesen takaritott. Ebben igaza volt. Hat ebbol eredt es elfajult a helyzet es annyira feszulte valt, hogy az egyutteles mar lehetetlene valt... Nem tudom mit mondhatott a vejem a lanyomnak rolunk mert a tortentek utan idegenkent viselkedik velunk es elkoltoztek. Megjegyzem,hogy a lanyom es a felesegem jelen se volt amikor mindez megtortent , ok egy masik varosban dolgoznak es csak hetvegere jarnak haza. Hat kb. ennyi volt. Bolhabol elefantot csinaltak es jodolgukban azzal szorakoznak a gyerekeim elettarsai, hogy megkeseritik az eletunket...
2013. febr. 26. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!