Volna okom aggódni a fiam miatt?
Annyira ideges vagyok, nap mint nap őrlődöm a fiam miatt.
Az egész úgy kezdődött, hogy 14 éves korában megismerkedett egy másik fiúval, akivel szorosan összebarátkoztak. Most 16 éves, de azóta minden erről a fiúról szól: mindig, mindenhol együtt vannak, mindent együtt csinálnak, ha nincsenek együtt akkor az interneten szórakoztatják egymást.
Ami igazából zavar, hogy egyikőjük sem mutat érdeklődést a lányok iránt...
Mit tegyek? Van egy pszichológus barátnőm, kérjem ki a véleményét? Vagy az osztályfőnökkel egyeztessek?
De a családom privát dolgait senkinek sem teregetem ki szivesen.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Egy anyuka

"miért keverjem gyanúba a fiam"
Úgy beszélsz, mintha valami bűncselekményt követett volna el. Megjegyzem, akkor is mellette kellene állnod.

Szerintem semmi ilyen nincs a dologban.Ennyi idősen én rendszeresen a havernál aludtam és nem a csajok körül forgott a világ,hanem a videójáték körül.Most ez méginkább igaz egy 16 évesre.
Viszont van egy meleg ismerősöm.Gyerekkora óta együtt nőttünk fel.Szeretett barbizni,festeni magát,sztájlisztot játszani stb.
Mindig irigyeltem,hogy mennyi jó nő veszi körül,együtt alszanak sokszor 3-4 lánnyal is...de nem dugta meg egyiket sem...és kiderült róla h meleg.
Akkor kell aggódni ha sok csaj van körülötte és úgy nem érdekli egyik sem.
23/F

Ó, Istenem... Nagyon kiégtél a facebookos fotón de elárulom hogy ennél sokkal durvább fotók is léteznek facebookon olyan férfiakkal akik egyáltalán nem homoszexuálisak :D Nem fogom mutogatni mert nem az enyém, csak arra akartam utalni hogy egyáltalán nem vagy képben a dolgokkal.
Ha egy barátja van, akkor egy barátja van. Van akinek annyi sincsen. Ha nem valami bűnöző a gyerek akkor nem tudom mi a problémád. De úgy sejtem hogy leginkább az hogy féltékeny vagy a srácra, mert a fiad több időt tölt vele mint veled. Igen, nehéz dolog egy szülőnek ha a amikor a fia/lánya serdülőkorba lép és önállósodik, nem anya-apa körül forog a világ, érettebb emberi kapcsolatai alakulnak ki stb... Ha ezt nehezen dolgozod fel akkor neked ajánlom a pszichológust, meg a tanácsadókat.
Ha a fiad tisztelettudó, meg szeret ahogy írtad, továbbá nem züllik, drogozik (miegyéb) meg azért tanul is, akkor meg örülj neki hogy legalább nem kell amiatt izzadnod hogy nem-e lesz terhes a 16 éves barátnője, hagyjad már szerencsétlent élni.

Nezd,16 evesen eleg kevesen tudjak ezt hararozottan eldonteni. Sokan keresik onmagukat,az utjukat. Eleve tudni kell,hogy nagyon keves a teljesen hetero es teljesen meleg ember,megvannak a fokozatok. Persze ezt a sok homofob nem kepes elfogadni,de ez van,tobb kutatas is bizonyitotta mar. Van,aki a gyakorlatban sosem probalja ki,de elgondolkodik rajta,van,aki kiprobalja de tobbet soha nem kavar azonos nemuvel,stb,ezt ragozhatnank holnap reggelig.
Nekem is van olyan "meleg" ismerosom,aki kb 14 evesen felvallalta mindenki elott a dolgot. Most o is epp 16,es a hugomra hajt. Kereste onmagat,azt,hogy mi is jo neki. Most epp biszexnek mondja magat,de igazabol mikor mi.
Szoval,miert varod,hogy a fiad szint valljon,ha valoszinuleg o sem tudja meg biztosan,hogy mi a helyzet? Es egyebkent is,mi van akkor,ha meleg? Elarulom,semmi. Inkabb legyen boldogtalan egy alibi hetero parkapcsolatban,es nyomja el az erzeseit? Szerintem ezt te sem szeretned.
Amugy is lehet,hogy szimplan csak legjobb baratok,es akar a lanyok irant is mutathatnak erdeklodest. Nem mindenki beszeli meg azt a szuleivel,hogy epp ki tetszik neki,vagy kinek udvarol.
Az osztalyfonoknek meg nehogy szolj,a vilagon semmi koze a fiad nemi identitasahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!