Volna okom aggódni a fiam miatt?
Annyira ideges vagyok, nap mint nap őrlődöm a fiam miatt.
Az egész úgy kezdődött, hogy 14 éves korában megismerkedett egy másik fiúval, akivel szorosan összebarátkoztak. Most 16 éves, de azóta minden erről a fiúról szól: mindig, mindenhol együtt vannak, mindent együtt csinálnak, ha nincsenek együtt akkor az interneten szórakoztatják egymást.
Ami igazából zavar, hogy egyikőjük sem mutat érdeklődést a lányok iránt...
Mit tegyek? Van egy pszichológus barátnőm, kérjem ki a véleményét? Vagy az osztályfőnökkel egyeztessek?
De a családom privát dolgait senkinek sem teregetem ki szivesen.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Egy anyuka
Ne emeszd magad. A fiuk kesobb ernek. Adj idot neki.
Ha megbizol a pszichologus baratnodben, elmondhatod neki, de szerintem ez inkabb a te lelki vilagod megnyugtatasara lenne poziyiv hatassal.
"De a családom privát dolgait senkinek sem teregetem ki szivesen."
Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek 😃
Felesleges aggódni. Ha lányok lennének, akkor is aggódnál?
Köszönöm!
Igazából attól tartok a leginkább, hogy csak rémeket látok, és ha beszélek erről akárkinek, csak fölöslegesen keverem gyanúba a fiam.
Miért kellene aggódni? Kit érdekel, ha meleg? A lényeg, hogy boldog! Vagy te kidobnád, ha kiderülne, hogy a fiúkhoz vonzódik? Ehhez nem kell pszichológus. Ha ugyanis meleg, abból a pszichológus sem fogja tudni kigyógyítani.
20L
Igen, mert ilyen anyja van.
Mégis miért kéne aggódnod? Lehet, hogy meleg. És akkor mi van?
A lányok másabbak, én is voltam fiatal lány, mindig a barátnőkkel flangáltunk :D
De mindig beszéltünk a pasikról is.
Jaj, dehogy zavarom el itthonról, de fontosnak tartom, hogy tisztában legyek a fiam érzéseivel, beszéljünk erről a dologról, határozottan meleg-e, vagy csak az identitását keresi még...
"De mindig beszéltünk a pasikról is."
És honnan tudod, hogy ők nem beszélnek lányokról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!