Hogyan győzzem meg anyámat abban hogy nem lesz bajom a motoron?
Figyelt kérdés
Sok év robogózás után úgy néz ki tudok venni egy komolyabb gépet. Anyám azonban nagyon félt és mióta elmondtam a tervem szinte nem is beszél velem. Nekem a motor kiskorom óta álom. Mit tegyek?2016. nov. 17. 00:19
11/18 anonim válasza:
Teljesen jogos a félelme.
Nem egy ismerősünk fia halt meg már motorbalesetben. Nem feltétlenül azért, mert ő volt a hibás.
12/18 anonim válasza:
Sehogy sem tudod meggyozni, mert igaza van. Foleg, ha Budapesten elsz. Ha veszel egy motort es elovigyazatosan vezetsz, akkor is lehet baleseted, masok hibájából. Egy autossal utkozve joval rosszabbak az esélyeid, hiszen korulotted nincsen kaszni, a sebesseged meg ugyanakkora, mint egy autosnak, sot. Szoval a legjobb eset meg az, ha megveszed es vezeted, talalkozol majd par halalkozeli elmennyel, beno a fejed lagya es onkent eladod.
13/18 anonim válasza:
Óh, apám is mindig ezt mondogatta... :)
Aztán másfél éve sikerült úgy elesnie, hogy szerencsére életben maradt, de deréktól lefelé lebénult. Ezzel nemcsak a saját életét cseszte el, hanem az egész családét.
Szóval gondold végig rendesen, megéri-e neked az a kis élvezet azt a stresszt, amit ezzel a szeretteidre hárítasz.
14/18 anonim válasza:
"hogy nem lesz bajom a motoron?"
Ezt nem tudod garantálni. Az égadta világon semmi nem véd, ha beléd megy egy autó.
15/18 anonim válasza:
a veszélyességhez hozzászólva: egyik ismerősöm szülinapján reggel adta oda fiának a kismotort, a srác pedig estére halott volt, belement egy pótkocsiba :(
16/18 anonim válasza:
minden veszélyes, nem kell ahhoz motorra ülni. Ismerősömre munka közben borult rá a tűzoltóautó (tűzesettől mentek vissza a laktanyára) Nem baromkodás volt, bent ült az autóban, és pont arra borult. Ennyi. Sokan motoroznak, és élnek. Én síelés közben estem régen embereseket. Ha már megy, akkor gyorsabb lehetsz, mint egy jobb robogó, ott is meg lehet halni, de nekem éveken keresztül egy-két zúzúdásnál nagyobb bajom nem lett, pedig buktam nagyokat. Ha átsétálsz a boltba, gyalog, motor, minden "veszélyes jármű" nélkül, akkor is elb@$zhatnak a zebrán.
17/18 babyboom567 válasza:
Nem a halál a legrosszabb, mert az már neked nem fáj, hanem pl. lebénulsz nyaktól lefelé.És nem csak a te hibádból lehet baleset.
18/18 anonim válasza:
óóóó ezt nem lehet megígérni... én is motoroztam sokáig, soha nem mentem gyorsan, soha nem cikáztam az autók között, három éve mégis összetörtem magam... annyi kellett, hogy valaki autóval kiforduljon elém, szabálytalanul, és máris hatalmasat estem... ha autóval megyek, valószínűleg csak megnyomódik a kocsi eleje, a légzsák felfogja az arcomat, és ennyi... tényleg veszélyes....persze, autóban is meg lehet halni, a közlekedés veszélyes, tényleg jó motorozni, de kockázatos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!