Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz, ha néha a...

Szerintetek gáz, ha néha a szüleimnél alszom?

Figyelt kérdés
A város külterületén lakunk, az utcánkban nincsen világítás, kilépek és ott van mellettünk az erdő. 4 hós terhes vagyok, heti 3x suliba járok szeptember óta. Amikor úgy jön ki, hogy én 6ig suliban vagyok, párom pedig megy éjszakára, akkor felugrok a szüleimhez, mert egy köpésre laknak a sulitól. Párom nem szereti, ha éjszaka, a kis zseblámpámmal megyek haza, attól fél, hogy nehogy vaddisznó járjon arra vagy ilyesmi. Heti kétszer szokott éjszakás lenni, amikor nincs suli, otthon vagyok de, mint ma is, felugrottam a szüleimhez. Egyébként nem volna gáz, ha volna az utcában világítás, de mivel négy különböző önkormányzathoz tartoznak a település részei (jobb ill bal oldal, észak és dél), mi kifogtuk azt az önkormányzatot, amelyik sem az utat nem hajlandó megcsinálni, sem világítást rakni. A mi utcánkban 5-en lakunk, a felettünk lévő fullig lakott. És mindenki zseblámpával jár a sötétben a buszmegálló felé... De mondom, pl ez a hét úgy néz ki, hogy ma éjszakás a párom, ma nekem suli volt így itt vagyok a szüleimnél. Kedd, szerda pihi, csütörtök nappal én csak délután megyek suliba otthonról, este felszed, pénteken éjszakás, akkor nincs suli, maradok otthon, szombat, vasárnap pihenő. Csak azért kérdezem, mert a szüleim mindig kérdezik, hogy félsz otthon lenni? Meg állandóan mondják, hogy költözzünk el. Nem szeretnénk elköltözni, szeretünk ott lakni, ez is csak azért van, mert terhes vagyok és párom nem szeretné, ha egyedül mászkálnék a sötétben terhesen, nehogy elessek, stb...Ez így normális, vagy gáz, hogy heti 1x a szüleimnél vagyok?
2016. nov. 14. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha nem lennek terhes is fosnek egy sotet erdos teruleten. Nem gaz.
2016. nov. 14. 20:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Én amíg nem voltam terhes, nem fostam. :D Amikor tavaly télen nem volt autónk, akkor volt, hogy egyedül mentem le az utca végébe, mert párom olyan fáradt volt, hogy hiába akart megvárni, bealudt. Először rossz, aztán hozzászokik az ember. Sőt, holdvilágos estéken egyáltalán nem vészes. Csak a kolléganőim nevettek, hogy hordozgattam a zseblámámat :D
2016. nov. 14. 20:24
 13/14 anonim ***** válasza:

Miért érdekel, hogy gáz-e heti egyszer a szüleidnél aludni mások szerint? nem értem... sztm tök mindegy, ki mit mond,ha nektek jó. :)

nekünk nagyon jól jött, hogy szülés után közel volt a segítség, és tudtak jönni. jól jön, ha közel vannak a boltok, a piac, a játszók, az orvos, gyógyszertár, a hivatalok stb.

érdemes átgondolni, hogy pont ilyen helyen akartok maradni, ahol ennyire nem tudtok semmit elintézni, még egy bejelentést sem?

mit tanulsz?:)

2016. nov. 14. 23:10
 14/14 A kérdező kommentje:
Mert néha így érzem. Mindig kérdezgetik h h jötten...
2016. nov. 15. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!